Varme retter til frokost

Vil du gøre noget særligt ud af måltidet midt på dagen og servere en varm frokost for dig selv og dem, du holder af? Så læs med her, hvor du finder opskrifter på alt fra cremede pastaretter og æggekager til pizzaer og pirogger, der alle egner sig perfekt til det lune frokostbord.

Prøv en pastaret

En af de nemmeste varme retter, du kan servere til din frokost, er en pastaret. De fleste pastaretter er hurtige at lave, og så smager de fantastisk. Som en bonus er det nemt at tage resterne fra pastaretten med på madpakken den efterfølgende dag, hvis der er noget tilovers. 

Find alle opskrifter med pasta

Frokost i en fart

Mangler du inspiration til, hvad du kan lave til frokost, når det skal gå ekstra hurtigt? Så gå på opdagelse i vores mange opskrifter på frokostretter, som du kan lave på højest 15 minutter. Her finder du opskrifter på både varme og kolde retter, som både store og små vil elske. Prøv for eksempel opskriften på rustik baguette med røget mørbrad, grillede artiskokker og oliventapenade, som du kan lave på bare 10 minutter, eller en italiensk wrap med bacon, som er klar på et kvarter. 

Se alle frokostopskrifter på max 15 minutter

Lav en lun tærte

Hvis der en varm ret, som egner sig godt til frokostbordet, er det en tærte. Frokosttærten kan laves med alverdens fyld, og så kan du tilberede den i god tid, hvilket er praktisk, hvis du får gæster til frokost. Dyk ned i vores mange tærteopskrifter, hvor du blandt andet finder opskriften på kantareltærte med bacon og spinat og en broccolitærte med bacon og tomat.

Udforsk alle opskrifter på frokosttærter

Pålæg til varme og kolde frokoster

Selvom mange forbinder klassisk pålæg som spegepølse og roastbeef rugbrødsmadder, kan du også sagtens bruge det i dine varme frokostretter. Du kan for eksempel prøve vores opskrift på pirogger med kylling eller opskriften på minipizzaer med spegepølse, som begge indeholder vores smagfulde pålæg og fungerer perfekt som en del af det lune frokostbord.

Se alle produkter fra Tulip Pålækker

FAQ

En god frokost kan bestå af mange forskellige ting og kan være meget andet end en klassisk rugbrødsmad. Uanset om du foretrækker at spise varm eller kold mad midt på dagen, så har vi en opskrift på en frokostret, der er noget for dig. Hvis du er på farten i løbet af dagen, så se vores mange madpakkeopskrifter og få inspiration til, hvordan du kan gøre madpakken både lækker og overraskende.

Udforsk alle idéer til madpakken