Brasede kartofler med bacon og løg
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 200 g bacon i skiver
- 2 løg
- 40 g smør
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
- Kog kartoflerne, og skær dem i tern, når de er kølet lidt af.
- Skær baconskiverne i mindre stykker, og steg dem på en pande sammen med finhakket løg. Anvend rigeligt med smør til stegning.
- Tilføj kartoflerne til panden med bacon og løg, og steg til de bliver sprøde. Tilsæt salt og peber.
- Velbekomme!
Tips
Kartofler med bacon og løg servering
Her i opskriften fungerer kartofler med bacon og løg, som et måltid i sig selv, men mest kendt er retten som et tilbehør til wienersnitzel. Men det er ikke kun wienersnitzel, der bliver ekstra lækker af at blive serveret med brasede kartofler. Du kan servere de sprøde kartofler til al slags kød. Prøv at servere dem til en grillet steg eller stegt kylling.
Gå på opdagelse i opskriftsuniverset
Alternativ til brasede kartofler
Brasede kartofler kan serveres på mange måder. Det kan eksempelvis også serveres i en lækker tærte, som du kan medbringe på en hyggelig picnic, hvor maden skal være nem at servere.