Brasede kartofler med bacon

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Brasede kartofler med bacon

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 200 g bacon i skiver
  • 2 løg
  • 40 g smør
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Sprøde og lækre brasede kartofler er en velkendt og elskede ret. Og med god grund. 


Fremgangsmåde

TILBEREDNING: 
Kog kartoflerne.

Skær baconskiverne i mindre stykker (anvend evt. bacontern) og steg dem på en pande sammen med finhakket løg. Anvend rigeligt med smør til stegning.

Skær kartoflerne i tern. Kom dem i panden og steg til de bliver sprøde. Tilsæt salt og peber.

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Rødbedesalat

med gedeost og sprød bacon

Sønderjysk opskrift på marmorerede solæg med baconfyld

Hjemmebagte tarteletbunde med bacon