HURTIG GENVEJ TIL

mørt kød og nemme retter

Alle vores Slow Cooked produkter er krydret med særligt udvalgte krydderier og er langtidstilberedte ved hjælp af sous vide-metoden. Derved bevares al saften, kraften og smagen fra kødet og sikrer en saftig og mør smagsoplevelse hver gang.
Tulip Slow Cooked sortimentet er lavet for at give dig en hjælpende hånd. Alle produkterne kan tilberedes på max. 30 minutter, hvad enten det er på grill, i ovnen, til hverdag eller til festlige lejligheder.

Find inspiration og opskrifter her

jCUTU2shhNI

Pulled Pork med pastasalat

Se hele opskriften

TLNGN12i55k

Spareribs med sommersalat

Se hele opskriften

Tulip Slow Cooked produkterne

Produkter / Slow Cooked
Pulled Pork

500 g

Produkter / Slow Cooked
Slow Cooked Mørbrad

400 g

Produkter / Slow Cooked
Pulled Chicken

450 g

Produkter / Slow Cooked
Spareribs

550 g

Produkter / Slow Cooked
Pulled Turkey

500 g

Produkter / Slow Cooked
Slow Cooked Grisekæber

400 g

Produkter / Slow Cooked
Slow Cooked Grillkøller

400 g

tj4hc_UEQCs

Tulip Slow Cooked Mørbrad med mild paprikasauce, pasta, spinat og ristede pinjekerner

Se hele opskriften

O_og31puxtw
pulledChicken.jpg

Tulip Pulled Chicken i karry med sprødt og sødt drys og kogte jasmin ris

Se hele opskriften

Mi0olNwgx-U

Tulip Slow Cooked Mørbrad med bacon og italiensk bønne- og tomatsalat

Se hele opskriften

Slow Cooked opskrifter

Spareribs med coleslaw og ristede peanuts
Pulled Pork med pastasalat
Rustik salat med kål, grisekæber og croutons
Grillede grisekæber med grillet sommergrønt og ærtedip
Pulled Pork asiatisk wokret
Pulled Chicken clubsandwich

Tulip Slow Cooked – en hurtig genvej til mørt kød og nemme retter

Slow Cooked serien startede med lanceringen af Tulip Pulled Pork, som blev en stor succes på de danske spiseborde.

God mad tager tid at lave, og specielt når menuen står på de mindre fine udskæringer, såsom bov og ben. Men tilberedt på den rigtige måde, kan netop disse udskæringer give nogle fantastiske smagsoplevelser, hvilket de for mange år siden opdagede i USA. Specielt i de amerikanske sydstater, hvorfra inspirationen til produkter som pulled pork og spareribs er hentet. Her findes en årelang tradition for at lave langtidsstegt kød, der gennem den lange tilberedningstid bliver meget mørt. Det er også baggrunden for navnet pulled pork, der skyldes, at kødet bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler, hvorefter det er klar til brug i eksempelvis sandwich, tacos, wraps eller salater.

Siden da har Tulip lanceret flere Slow Cooked produkter, som alle bliver sousvide stegt, så al saften og kraften fra kødet kommer med hjem i køkkenet og giver det sidste pift, der sikrer den store smagsoplevelse.

Tulip Slow Cooked sortimentet omfatter:

Alle er nemme at tilberede og garanterer en god spiseoplevelse til aftensmaden. Servér dem sammen med dine yndlings grøntsager og med f.eks. ris, pasta, nudler eller pitabrød.

Sous vide-tilberedning er en enkel proces, som er hemmeligheden bag Tulip Slow Cooked produkternes mørhed og saftighed. Vi starter med at krydre eller marinere kødet, som dernæst vakuumpakkes og langtidstilberedes ved lav varme ved en meget præcis temperatur i et vandbad. Fordelen er at form, smag og næringsstoffer i kødet bliver bevaret pga. den skånsomme tilberedning, og man ender med et mørt og saftigt produkt. Sous vide-metoden kan med fordel bruges i eget køkken, men den kræver en investering i det rette udstyr og tid, da sous vide-tilberedningen er tidskrævende.