HURTIG GENVEJ TIL

mørt kød og nemme retter

Alle vores Slow Cooked produkter er krydret med særligt udvalgte krydderier og er langtidstilberedte. Derved bevares al saften, kraften og smagen fra kødet og sikrer en saftig og mør smagsoplevelse hver gang.
Tulip Slow Cooked sortimentet er lavet for at give dig en hjælpende hånd. Alle produkterne kan tilberedes på max. 30 minutter, hvad enten det er på grill, i ovnen, til hverdag eller til festlige lejligheder.

 

Find inspiration og opskrifter her

Tulip Slow Cooked Mørbrad med mild paprikasauce, pasta, spinat og ristede pinjekerner

Se hele opskriften

Tulip Pulled Chicken i karry med sprødt og sødt drys og kogte jasmin ris

Se hele opskriften

Tulip Slow Cooked Mørbrad med bacon og italiensk bønne- og tomatsalat

Se hele opskriften

Tulip Slow Cooked – en hurtig genvej til mørt kød og nemme retter

Slow Cooked serien startede med lanceringen af Tulip Pulled Pork, som blev en stor succes på de danske spiseborde.

God mad tager tid at lave, og specielt når menuen står på de mindre fine udskæringer, såsom bov og ben. Men tilberedt på den rigtige måde, kan netop disse udskæringer give nogle fantastiske smagsoplevelser, hvilket de for mange år siden opdagede i USA. Specielt i de amerikanske sydstater, hvorfra inspirationen til produkter som pulled pork og spareribs er hentet. Her findes en årelang tradition for at lave langtidsstegt kød, der gennem den lange tilberedningstid bliver meget mørt. Det er også baggrunden for navnet pulled pork, der skyldes, at kødet bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler, hvorefter det er klar til brug i eksempelvis sandwich, tacos, wraps eller salater.

Siden da har Tulip lanceret flere Slow Cooked produkter, som alle bliver langtidstilberedt, så al saften og kraften fra kødet kommer med hjem i køkkenet og giver det sidste pift, der sikrer den store smagsoplevelse.

Tulip Slow Cooked sortimentet omfatter:

Alle er nemme at tilberede og garanterer en god spiseoplevelse til aftensmaden. Servér dem sammen med dine yndlings grøntsager og med f.eks. ris, pasta, nudler eller pitabrød.

Langtidstilberedning er hemmeligheden bag Tulip Slow Cooked produkternes mørhed og saftighed. Vi starter med at krydre eller marinere kødet, som dernæst vakuumpakkes og langtidstilberedes ved lav varme ved en meget præcis temperatur i et vandbad. Fordelen er at form, smag og næringsstoffer i kødet bliver bevaret pga. den skånsomme tilberedning, og man ender med et mørt og saftigt produkt. Langtidstilberedning kan med fordel gøres i eget køkken, men den kræver en investering i det rette udstyr og er tidskrævende.