Julefrokost: Få inspiration til julefrokostbordet

Ingen jul uden julefrokoster fyldt med alverdens lækre lune og kolde retter. Vi har samlet alle vores bedste opskrifter på julemad, som du kan servere for dine gæster i den søde juletid. Lad dig inspirere af de mange retter, og sammensæt et julefrokostbord fyldt med retter, som både store og små vil elske. 

Afslut julefrokosten med en smagfuld dessert

En god julefrokost bør afsluttes med en sød og smagfuld dessert – den kan for eksempel bestå af en frisk frugtsalat eller nogle gode oste. Men du kan også servere æbleskiver med et twist af bacon, rocky roads med baconcrumble eller prøve vores opskrift på knasende konfekt med cornflakes og bacon, hvis du vil runde den traditionelle julefrokost af med et overraskende element. 

 

Få inspiration til flere juledesserter

Ingen julefrokost uden leverpostej

En af de mest klassiske retter til en god julefrokost er leverpostej. Prøv vores Tulip Julepostej, der er rørt med fløde og bacon og kan serveres enten lun eller kold på en saftig skive rugbrød. Vi garanterer, at julepostejen passer perfekt ind på dit julefrokostbord og vil vække glæde hos dine gæster.

Udforsk hele udvalget af leverpostej

Bacon som sød musik på julebordet

Tilføj lidt ekstra fest til din julefrokost med bacon! Tag bare bacon og leverpostej, der er som julemusik for smagsløgene – de spiller bare perfekt sammen. Forestil dig et julebord, hvor sprødt bacon ikke bare er en sidekick, men en ægte smagshelt.

Du kan også bruge bacon til at lave små snacks eller tilføjelser til andre retter. Prøv for eksempel baconindpakkede dadler som en lille appetizer eller et strøg med baconstykker over smørrebrødet for et ekstra crunch.

Så husk, når du står der i køkkenet og forbereder julefrokosten, at et lille stykke bacon kan gøre en stor forskel.

Se alle vores opskrifter med bacon

Et veldækket julefrokostbord kan bestå af alverdens retter. Her på siden har vi samlet vores bedste bud på de retter, som bør indgå på julefrokostbordet. Du finder opskrifterne på alt fra medister og rødkålssalat til sild, minifrikadeller og tarteletter. Men du kan også improvisere og sammensætte en julefrokost som består af lige de retter, som du holder allermest af.  

 

Se alle opskrifter på rugbrødsmadder

Du bestemmer helt selv, hvor mange retter din julefrokost skal bestå af. Som regel sidder man ved bordet i mange timer, så du kan godt lave mange retter, som du kan servere løbende. Du kan også vælge at lave en simpel julefrokost med få, lidt større retter. Uanset hvor mange retter, du laver, skal du og dine gæster nok komme i julestemning, når I samles om den gode mad.

 

Lad dig inspirere af alle vores juleopskrifter

For mange danskere består en traditionel julefrokost af tre dele: De kolde retter, de varme retter og dessert. De kolde retter består typisk af rugbrød og franskbrød med en masse smagfuldt pålæg for eksempel sild, leverpostej, rullepølse, laks og rejer. Som varme retter kan man servere alt fra medisterpølse og frikadeller til fiskefileter og tarteletter – for bare at nævne et par af de mange mulige retter.

 

Se flere opskrifter på varme retter til frokost