Svesker med baconog ost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Svesker med baconog ost

  • 30 min.
  • 8 personer

Ingredienser

Svesker med bacon
  • 24 store svesker med sten
  • 100 g mild ost
  • 200 g Tulip Bacon i skiver
  • 24 træstikker eller tandstikker af træ uden smag
Print opskrift

Svesker med bacon er en nem og lækker snack, der fungerer godt som en del af det store tapasbord. Den lette tilberedning gør det til en hurtig og nem favorit i køkkenet, og med muligheden for at tilpasse fyldet med friske krydderurter.

 


Sådan tilbereder du retten

Svesker med bacon og ost:

  1. Snit sveskerne åbne i den ene side, og læg et stykke ost i hver sveske.
  2. Vikl baconskiver om de ostefyldte svesker, så åbningen lukkes. Hæft med en stik.
  3. Læg baconsveskerne på en bageplade med bagepapir, og bag (ca. 15 minutter), til baconen er gylden.
  4. Velbekomme!

 


Tips

Tilbehør til svesker med bacon

Der findes mange forskellige måder at ’’pifte’’ svesker med bacon op. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. En nem måde at gøre den mundrette snack endnu mere spændende er ved at tilføje en form for frisk krydderurt, som vi har gjort i opskriften til dadler med bacon. Prøv med timian, estragon eller tilføj en hel mandel til midten. 

Se baconsvøbte figner i balsamico sirup