Svesker med baconog ost
- 30 min.
- 8 personer
Ingredienser
- 24 store svesker med sten
- 100 g mild ost
- 200 g Tulip Bacon i skiver
- 24 træstikker eller tandstikker af træ uden smag
Sådan tilbereder du retten
Svesker med bacon og ost:
- Snit sveskerne åbne i den ene side, og læg et stykke ost i hver sveske.
- Vikl baconskiver om de ostefyldte svesker, så åbningen lukkes. Hæft med en stik.
- Læg baconsveskerne på en bageplade med bagepapir, og bag (ca. 15 minutter), til baconen er gylden.
- Velbekomme!
Tips
Tilbehør til svesker med bacon
Der findes mange forskellige måder at ’’pifte’’ svesker med bacon op. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. En nem måde at gøre den mundrette snack endnu mere spændende er ved at tilføje en form for frisk krydderurt, som vi har gjort i opskriften til dadler med bacon. Prøv med timian, estragon eller tilføj en hel mandel til midten.