Efterårsfrokost: Få inspiration til frokostbordet

Om efteråret bugner det med lækre råvarer, og det kan du benytte dig af, når du skal tilberede en smagfuld frokost for venner og familie. Her på siden finder du inspiration og opskrifter med alt fra svampe og kartofler til græskar, der vil tage din lune frokost til det næste niveau.

Tip: Frokost med din favoritbacon

Hvis der er noget, der kan sætte prikken over i’et på en lun frokostret, så er det sprød bacon. Mange af vores opskrifter indeholder bacon, så du kan vælge lige den ret, du har lyst til. Top maden med din yndlingsbacon, og så har du den perfekte efterårsfrokost.

Flere opskrifter til efteråret

Om efteråret er mange af de bedste danske råvarer i sæson, og det er derfor oplagt at bruge dem i madlavningen. Råvarerne er ikke kun gode til den lune frokost, men kan også bruges i aftensmaden. Gå på opdagelse i vores mange opskrifter på efterårsretter, og fremtryl smagfuld mad med årstidens bedste råvarer, som hele familien vil elske.

Se alle efterårsopskrifter

FAQ

Det er meget forskelligt, hvad man spiser til frokost. Nogle foretrækker at spise varm mad til frokost – for eksempel i weekenden, hvis der kommer gæster, og man vil gøre noget særligt ud af måltidet. I hverdagen spiser mange danskere rugbrødsmadder, som er hurtige at lave og nemme at tage med på farten. Med pålæg fra Tulip Pålækker bliver det næsten ikke nemmere at lave smagfulde sandwich og rugbrødsmadder i en fart.

Udforsk det store udvalg af pålæg