Roastbeef med broccolisalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeef med broccolisalat

  • 45 min.
  • 2 personer

Ingredienser

BROCCOLISALAT
  • 300 g små kartofler med skræl
  • 6 spsk. skyr
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. akaciehonning
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • ½ broccoli
  • Salt
ANRETNING
  • 8-16 blade hjertesalat
  • 1 pk. Pålækker Roastbeef
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

BROCCOLISALAT

Kog kartoflerne, og lad dem køle af.

Rør dressingen sammen af skyr (eller græsk yoghurt), mayonnaise, honning og eddike. Kom krydderurter i, hvis I har lyst.

Del broccolien i små buketter. Kom dem i en gryde med kogende vand og salt og lad det koge i 1-3 minutter.

Hæld vandet fra dem og skyl dem kort i koldt vand. Dryp dem godt af.

Skær kartoflerne i mundrette stykker. Vend broccoli og kartofler med dressingen.

ANRETNING

Pluk salaterne og anret dem i en bøtte.

Top med kartoffel og broccolisalat og med roastbeef allerøverst.