Roastbeef med broccolisalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Roastbeef med broccolisalat

  • 45 min.
  • 2 personer

Ingredienser

BROCCOLISALAT
  • 300 g små kartofler med skræl
  • 6 spsk. skyr
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. akaciehonning
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • ½ broccoli
  • Salt
ANRETNING
  • 8-16 blade hjertesalat
  • 1 pk. Pålækker Roastbeef
Print opskrift

Fremgangsmåde

BROCCOLISALAT

Kog kartoflerne, og lad dem køle af.

Rør dressingen sammen af skyr (eller græsk yoghurt), mayonnaise, honning og eddike. Kom krydderurter i, hvis I har lyst.

Del broccolien i små buketter. Kom dem i en gryde med kogende vand og salt og lad det koge i 1-3 minutter.

Hæld vandet fra dem og skyl dem kort i koldt vand. Dryp dem godt af.

Skær kartoflerne i mundrette stykker. Vend broccoli og kartofler med dressingen.

ANRETNING

Pluk salaterne og anret dem i en bøtte.

Top med kartoffel og broccolisalat og med roastbeef allerøverst.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Paalaekkerroastbeef

Roastbeef med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.

Se produkt