
Roastbeef med broccolisalat
- 45 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 300 g små kartofler med skræl
- 6 spsk. skyr
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 tsk. akaciehonning
- 1 spsk. hvidvinseddike
- ½ broccoli
- Salt
- 8-16 blade hjertesalat
- 1 pk. Tulip Pålækker Roastbeef
- Evt. en lille håndfuld krydderurter
Sådan tilbereder du retten
Sådan laver du roastbeef med broccolisalat:
- Kog kartoflerne, og lad dem køle af.
- Rør dressingen sammen af skyr, mayonnaise, honning og hvidvinseddike. Tilføj evt. krydderurter.
- Skyl broccolien, og del den i små buketter. Kom dem i en gryde med kogende vand og salt, og lad det koge i 1-3 minutter.
- Hæld vandet fra, og skyl broccolien i koldt vand. Lad det dryppe godt af.
- Skær kartoflerne i mundrette stykker. Vend broccoli og kartofler med dressingen.
- Skyl salaten, og pluk den i mindre stykker.
- Anret salaten i en skål eller bøtte, og tilføj kartoffel og broccoli.
- Top salaten af med skiver af roastbeef.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Prøv også at lave broccolisalaten med stegte bacontern og rosiner for at tilføje et salt og sødt element til salaten.
Salater til madpakken
Salater er et populært madpakkehit, der kan varieres på et hav af måder samtidig med, at det mætter godt og smager skønt.
Med følgende grundelementer er du sikker på at få en sund og nærende salat:
- Kulhydrater: Pasta, ris, linser, kartofler, osv.
- Protein: Kød, fisk, kylling eller bønner.
- Grønt: Salat, kål, agurk, majs – det er kun fantasien, der sætter grænser.
- Dressing: Pesto, hummus eller en hjemmerørt dressing
- Frugt: Bær, melon, æble eller pære – kan også nydes som snack ved siden af.
- Topping: Nødder, feta, kerner eller lignende, der topper salaten af.