
Roastbeef med broccolisalat
- 45 min.
- 2 personer
Ingredienser
BROCCOLISALAT- 300 g små kartofler med skræl
- 6 spsk. skyr
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 tsk. akaciehonning
- 1 spsk. hvidvinseddike
- ½ broccoli
- Salt
- 8-16 blade hjertesalat
- 1 pk. Pålækker Roastbeef
Sådan tilbereder du retten
BROCCOLISALAT
Kog kartoflerne, og lad dem køle af.
Rør dressingen sammen af skyr (eller græsk yoghurt), mayonnaise, honning og eddike. Kom krydderurter i, hvis I har lyst.
Del broccolien i små buketter. Kom dem i en gryde med kogende vand og salt og lad det koge i 1-3 minutter.
Hæld vandet fra dem og skyl dem kort i koldt vand. Dryp dem godt af.
Skær kartoflerne i mundrette stykker. Vend broccoli og kartofler med dressingen.
ANRETNING
Pluk salaterne og anret dem i en bøtte.
Top med kartoffel og broccolisalat og med roastbeef allerøverst.

Roastbeef med groft peber
Tykkere skiver - mere smag
Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.
Se produkt