Smørrebrød med rullepølseToppet med fennikel, svesker og dild

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Smørrebrød med rullepølseToppet med fennikel, svesker og dild

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

FENNIKEL OG SVESKER
  • 1 fennikelknold
  • 60 g svesker
  • 1 citron
  • 2 spsk. rapsolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber
SMØRREBRØD Print opskrift

Klassisk smørrebrød med rullepølse i nytænkt version med smæk på smagen. Her toppet med sprød fennikel, der har smagsnoter af lakrids, søde svesker og et friskt pust af dild. 

 


Sådan tilbereder du retten

  • Skyl fennikel, og skær den i helt tynde skiver - f.eks. på et mandolinjern.
  • Kom dem i isvand (så bliver de helt sprøde).
  • Skær sveskerne i små tern, og marinér dem med citronsaft, revet citronskal og olie.
  • Tilsæt afdryppede fennikel, og smag til med salt og peber.
  • Lun brødet og smør evt. brødet med lidt mayonnaise.
  • Anret med rullepølse og fennikelsalaten - pynt med masser af dild.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Smørrebrød med rullepølse smager også dejligt på en skive franskbrød.

Idéer til dit næste smørrebrød

Du kan lave et godt smørrebrød med alle typer pålæg og fintune det til dine smagspræferencer med lækkert tilbehør. Gå på opdagelse i vores opskrifter, og find nye måder at lave smørrebrød på.

Se flere opskrifter på smørrebrød