
Smørrebrød med rullepølseToppet med fennikel, svesker og dild
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
FENNIKEL OG SVESKER- 1 fennikelknold
- 60 g svesker
- 1 citron
- 2 spsk. rapsolie
- Salt
- Friskkværnet peber
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
- 20 g mayonnaise
- 2 pk. Tulip Pålækker Rullepølse
- Dild
Sådan tilbereder du retten
- Skyl fennikel, og skær den i helt tynde skiver - f.eks. på et mandolinjern.
- Kom dem i isvand (så bliver de helt sprøde).
- Skær sveskerne i små tern, og marinér dem med citronsaft, revet citronskal og olie.
- Tilsæt afdryppede fennikel, og smag til med salt og peber.
- Lun brødet og smør evt. brødet med lidt mayonnaise.
- Anret med rullepølse og fennikelsalaten - pynt med masser af dild.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Smørrebrød med rullepølse smager også dejligt på en skive franskbrød.
Idéer til dit næste smørrebrød
Du kan lave et godt smørrebrød med alle typer pålæg og fintune det til dine smagspræferencer med lækkert tilbehør. Gå på opdagelse i vores opskrifter, og find nye måder at lave smørrebrød på.