Tærter til frokost

Hvis du vil servere noget lunt og lækkert til din frokost, er det oplagt at lave en tærte. Vi har samlet vores bedste opskrifter på frokosttærter, som du kan servere for dine gæster eller forkæle sig selv med. Fyldet i tærterne kan varieres i det uendelige, og her finder du tærter med fyld af alt fra porrer, bacon og kylling til kantareller, emmentaler og grønkål. Vælg din favorit, eller mix og match, som det passer dig.

Tip: Vælg din favoritbacon til tærten

Uanset om du foretrækker bacon i skiver eller tern, i en tørsaltet eller økologisk variant, så har vi den rette bacon til dig. Vælg din baconfavorit, og fyld den i din tærte, næste gang du vil servere en ekstra smagfuld frokost. Du kan for eksempel prøve vores bacon i ekstra tykke skiver eller de økologiske bacontern.

Få mere inspiration til frokostbordet

Vil du supplere din tærte med rugbrødsmadder eller smørrebrød, som er hurtige at lave ved siden af, når der kommer gæster i weekenden? Så gå på opdagelse i vores mange opskrifter på smagfulde rugbrødsmadder med alt fra spegepølse og leverpostej til hamburgerryg og rullepølse.

FAQ

Ja, du kan sagtens bruge en færdiglavet dej til din tærte. Den færdige tærtedej er et både nemt og bekvemt alternativ til den hjemmelavede dej, og den egner sig perfekt til den travle hverdag. Flere af vores tærteopskrifter tager udgangspunkt i en færdiglavet dej – for eksempel opskriften på grønkålstærte med bacon eller vores porretærte med bacon.

 

Se alle opskrifter på under 30 minutter