
Broccolitærte med bacon og tomat
- 4 personer
Ingredienser
- 125 g Tulip Bacon i skiver
- 1 rulle færdig tærtedej
- 1 broccolihoved (250 g)
- 250 g cherrytomater
- 1 porre (ca. 20 cm)
- 2 dl revet ost
- 4 dl fløde
- 3 æg
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
- Tænd ovnen på 225 grader og bag dernæst tærtedejen i 10 minutter.
- Bring letsaltet vand i kog. Del broccolien i mindre stykker og kog dem 3 minutter i det letsaltede vand.
- Halver derefter cherrytomaterne og skær bacon og porren i mindre stykker.
- Fordel tomaterne, porren samt broccolien i tærteformen og riv osten udover.
- Pisk imens fløde, æg og krydderier sammen og hæld det dernæst over tærtebunden. Bag til sidst tærten i ovnen ved 225 grader i 30-40 minutter.