Broccolitærte med bacon og tomat

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Broccolitærte med bacon og tomat

  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g Tulip Bacon i skiver
  • 1 rulle færdig tærtedej
  • 1 broccolihoved (250 g)
  • 250 g cherrytomater
  • 1 porre (ca. 20 cm)
  • 2 dl revet ost
  • 4 dl fløde
  • 3 æg
  • Salt og peber
Print opskrift

Tærte er den perfekte ret at have med sig på farten til for eksempel en skovtur i det fri eller dagen efter i madpakken. Broccolitærten med bacon er super nem at lave og vil gøre sig godt med en grøn salat som tilbehør.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Tænd ovnen på 225 grader og bag dernæst tærtedejen i 10 minutter.
  2. Bring letsaltet vand i kog. Del broccolien i mindre stykker og kog dem 3 minutter i det letsaltede vand.
  3. Halver derefter cherrytomaterne og skær bacon og porren i mindre stykker.
  4. Fordel tomaterne, porren samt broccolien i tærteformen og riv osten udover.
  5. Pisk imens fløde, æg og krydderier sammen og hæld det dernæst over tærtebunden. Bag til sidst tærten i ovnen ved 225 grader i 30-40 minutter.