TULIP❤️FRIKADELLER smager, som havde du lavet dem selv!
Vi har taget nøje udvalgte råvarer og rørt dem til velsmagende frikadellefars,
der er formet og pandestegt, så frikadellerne har en rigtig lækker stegeskorpe.
TULIP❤️FRIKADELLER er hurtigt tilberedt på pande, i ovn eller mikrobølgeovn
- så du får mere tid sammen med dem, du holder af.
MIDDAGSFRIKADELLER I FAD MED OVNBAGTE KARTOFLER
MINIFRIKADELLER PÅ SPYD MED PERLEBYGSALAT
FRIKADELLENS HISTORIE
- hvor kommer den fra? -
Frikadellen forbinder mange med dansk madkultur, men faktisk nævnes den første gang i en romersk kogebog helt tilbage omkring år 0
og omkring år 1200 beskrives frikadellen i kogebøger fra Andalusien i Spanien, hvorefter den udbredes til resten af verden.
Første gang frikadellen omtales i Danmark er i Wigants kogebog fra 1703 og den pandestegte frikadelle, som vi kender den i dag,
omtales første gang i Mangors kogebog fra 1850, hvor den formes med en ske og steges.