Vi hylder de danske madpakke-opfindere

Find inspiration til madpakken her

DE DANSKE MADPAKKE-OPFINDERE

Vi kender det alle sammen – det er den tid igen. Ja – vi tænker på madpakker.  Dag efter dag. Skulle du en tidlig morgen ramme inspirationsmuren, så har vi sørget for 33 slags Tulip Pålækker at vælge i mellem. Så fortvivl ej. Vi har samlet en masse spændende inspiration til madpakken man glæder sig til. Der er nemlig rigtig mange måder at gøre en madpakke sjov og spændende på både for børn og voksne.

Tulip Pålækker er lavet af udvalgte råvarer og efter stolte håndværksmæssige pålægstraditioner, så du kan være sikker på, at både smag og kvalitet er i orden. Vores pålæg skåret i tykkere skiver, salaterne og postejer rørt med alt det lækre.

Mere madpakke – Mere at glæde sig til

Tulip Pålækker er pålægsklassikere skåret i tykke skiver med mere smag! Pålægget er lavet af udvalgte råvarer og efter stolte håndværksmæssige pålægstraditioner, så du kan være sikker på, at både smag og kvalitet er i orden. 

Tulip pålækker har samlet en masse inspiration til hvor dan du kan sætte pålæg på menuerne til en vellykket hverdag eller weekend... for det behøver slet ikke være kedeligt at servere kold mad... tvært imod!

Find din inspiration her