Gør frokosten Pålækker

Frokosten er et helligt øjeblik i løbet af dagen, hvor du får fyldt ny energi på tanken og kan nyde en hyggelig stund med dine kollegaer, familie eller måske bare dig selv. Samtidig ved vi, at det i en travl hverdag kan være krævende at finde inspiration og tid til at få lavet en god frokost eller madpakke. Derfor har vi samlet en masse opskrifter og idéer til frokosten – hvad end det er den til hverdagens madpakker eller en særlig anledning i weekenden.

Tulip Pålækker er tykkere og smagfulde pålægsskiver, der smager store som små. Vi har et bredt sortiment af pålæg, som du kan bruge i alt lige fra sandwich, smørrebrød og rugbrødsmadder til bagværk og snacks, og på den måde sammensætte et lækkert frokostbord eller forberede en god madpakke til dig selv, din partner eller børn.

Få inspiration til frokosten

Gå på opdagelse i vores opskriftsamlinger, og få inspiration og tips til at lave en smagfuld og nærende frokost i en travl hverdag.

Panini med hamburgerryg

Der er ikke noget, smeltet ost ikke kan fixe. Derfor er en lun panini smurt med pesto og fyldt med hamburgerryg, ost og spinat også altid en god idé, når du skal forkæle dig selv med en nem men velsmagende frokost.

Rugbrødssandwich med roastbeef

En klassisk rugbrødsmad er altid god, men har du også stiftet bekendtskab med dens storebror ”rugbrødssandwichen”? Smør den med smør eller mayo og fyld den op med grøn salat og roastbeef. Simpelt men lækkert.

Nem frokost med pålæg

Vi stiller ofte høje krav til os selv, når vi både skal jonglere et arbejde, fritidsinteresser, familie og venner og daglige gøremål, og det kan være svært at nå hele vejen rundt. Du har derfor også lov til at tage en smutvej og gøre livet nemmere for dig selv, der hvor du kan. Med vores sortiment af pålæg, snacks og pålægssalater håber vi på at kunne give dig en smutvej til nemmere at få smurt en god madpakke eller servere en lækker frokost.

 

Se vores store sortiment af pålæg, leverpostej, snacks og pålægssalater:

Tulip Pålækker er pålægsklassikere skåret i tykke skiver med mere smag! Pålægget er lavet af udvalgte råvarer og efter stolte håndværksmæssige pålægstraditioner, så du kan være sikker på, at både smag og kvalitet er i orden. 

Tulip pålækker har samlet en masse inspiration til hvor dan du kan sætte pålæg på menuerne til en vellykket hverdag eller weekend... for det behøver slet ikke være kedeligt at servere kold mad... tvært imod!

Find din inspiration her