Kyllingesnurrer med spinat, ricotta og Kyllingebryst med peber

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kyllingesnurrer med spinat, ricotta og Kyllingebryst med peber

  • 1 t. 30 min.

Ingredienser

12 stk.
  • 1 pk Tulip Pålækker Kyllingebryst m. peber
  • 1 portion pizzadej (se opskrift)
  • 150 g ricotta
  • 100 g frossen optøet spinat
  • Salt og peber
  • 1 g sammenpisket æg
  • Drysses med frisk eller tørret timian
Madpakketilbehør
  • Blandet grøn salat
  • Friske stænger af grøntsager, gulerødder, bladselleri
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Pizzadej:

Følg opskriften på pizzadejen.

Kyllingesnurrer:

Knug spinat fri for væde, hak det fint og bland det sammen ricotta, smag til med salt og peber.

Kom den færdighævede pizzadej på et meldrysset bord. Rul dejen ud med kagerulle til en firkant. Smør ricotta-spinat blandingen på den ene halvdel.

Kom skiver af Tulip Pålækker Kyllingebryst på. Fold den ene halvdel over og skær strimler på 3 cm som foldes twistes 2-3 gange og foldes sammen til en snurre.

Kom kyllingesnurre på en bageplade med bagepapir lad dem efterhæve i 30 min.

Pensles med sammenpisket æg og drysses med timian. Bages ved 175 °C varmluft i 18-20 min. Afkøler på rist.