Pizzadej til alverdens pizzaer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pizzadej til alverdens pizzaer

  • 2 t. 0 min.

Ingredienser

  • 2½ dl lunken vand
  • 1 tsk. havsalt
  • 15 g gær
  • ½ tsk. sukker
  • 3-4 dråber citronsaft
  • pizzahvedemel - type 00
  • Mel til udrulning
Print opskrift

Her finder du en opskrift på pizzadej, som du kan bruge til alverdens forskellige pizzaer. Vær opmærksom på, at bagetid vil afhænge af din ovn og hvilke toppings, du pynter af med.

 


Sådan tilbereder du retten

Rør vand, salt, sukker og citronsaft sammen.

Tilsæt melet lidt ad gangen.

Ælt dejen grundigt indtil den bliver elastisk og blank.

Lad pizzadejen stå til hævning tildækket indtil den er fordoblet i størrelse.

Slå pizzadejen ned og del den i to.

Rul dejen ud til den er ca. 4 mm tyk og top med de ønskede toppings.

Bag dine pizza ved høj varme - ca. 250 grader.

Bagetiden afhænger af toppings og type af ovn.

 


Tips

Du kan også bage mini pizza i stedet.

Bundene kan bages ¾ færdige og fryses, så de nemt kan tages ud fra frost og klar til at blive bagt færdige med dine yndlings toppings.

Flere pizza opskrifter fra Tulip

Fyldte horn med Tulip Pålækker Saltkød, spinat og feta

Pizzatwisters

med Tulip Pålækker Kødpølse

Mini pizzaer

Pizza med escarole salat og bacon

Pizza med tomatsauce, bacon og ost

Muffins med spegepølse, ost og spinat

- til børnenes madpakke