Kranium pizza med bacon og skinke
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 8 skiver Tulip Pålækker Røget skinke
- 12 skiver Tulip Bacon
- 2 ruller pizzadej
- 1 ds flåede hakkede tomater
- 1 bouillonterning
- 1 lille løg
- 5 stilke bredbladet persille
- 2 tsk tørret oregano
- 2 dl revet mozzarella
- 4 cherrytomater
- 1 grøn peberfrugt
- 4 sorte oliven uden sten
- Vegetabilsk olie
- Salt og peber, frisk fra kværn
Sådan tilbereder du retten
Følg den uhyggelige opskift her:
1. Lav en tomatsauce. Start med at skære løget i fine tern, sauter det i olie 4-5 min ved svag varme.
2. Tilsæt herefter tomater, bouillonterning, hakket persille og oregano. Lad saucen simre i 10 min. under låg og smag til med salt og peber. Alternativt kan der sagtens anvendes en færdig pizzasauce.
3. Skær pizzadejen ud til fire kranier og fordel tomatsauce og mozzarella på dem.
4. Skær skinken i firkanter af 2x2 centimeter.
5. Læg bacon på pizzaerne, så det ligner bandager og herefter skinke.
6. Skær peberfrugten ud, så den kan bruges til tænder og næser og læg dem på pizzaerne.
7. Skær cherrytomater og oliven ud til øjne og læg dem ligeledes på.
8. Bag i en forvarmet ovn 12 min. v. 200°C.
9. Serveres straks evt. med snackgrønt og en grøn pesto.
SE HVOR NEMT DET ER HER - VELBEKOMME
Tips
Mangler du inspiration til flere uhyggelige opskrifter? prøv vores små bacon-mumier eller se alle vores halloween opskrifter her: Opskrifter til Halloween (tulip.dk)