Pizza med escarole salat og bacon
- 30 min.
- 1 person
Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 60 g tomatpure
- 0,5 tsk. havsalt
- 2 tsk. oregano
- 70 g bacon i skiver
- 200 g pizzadej
- 60 g endivie (escarole) salat
- 40 g cherrytomater
- 225 g mozzarella
Sådan tilbereder du retten
- Kom en skefuld olie i tomatpuréen og krydr med lidt salt og oregano.
- Steg baconskiverne til de er næsten gennemstegt. Du kan enten tilberede baconskiverne i ovn eller på pande.
- Rul den færdige dej ud og kom tomatpuré, cherrytomater skåret i i skiver, og baconskiver på. Skær mozzarellaen i skiver og læg på.
- Bag pizzaen i ovnen i ca. 10 minutter ved høj varme til bunden er sprød og gylden.
- Når pizzaen er færdigpyntes den af med escarole salat.
Velbekomme!