Pizza med escarole salat og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pizza med escarole salat og bacon

  • 30 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 spsk. olivenolie
  • 60 g tomatpure
  • 0,5 tsk. havsalt
  • 2 tsk. oregano
  • 70 g bacon i skiver
  • 200 g pizzadej
  • 60 g endivie (escarole) salat
  • 40 g cherrytomater
  • 225 g mozzarella
Print opskrift

Den her opskrift består af en nem og hurtig pizza med escarole salat og bacon. I opskriften har vi anvendt en færdig dej, men du kan også sagtens lave den helt fra bunden selv. Pizzaen er perfekt til både frokost og aftensmad. 

 


Sådan tilbereder du retten

  • Kom en skefuld olie i tomatpuréen og krydr med lidt salt og oregano.
  • Steg baconskiverne til de er næsten gennemstegt. Du kan enten tilberede baconskiverne i ovn eller på pande.
  • Rul den færdige dej ud og kom tomatpuré, cherrytomater skåret i i skiver,  og baconskiver på. Skær mozzarellaen i skiver og læg på.
  • Bag pizzaen i ovnen i ca. 10 minutter ved høj varme til bunden er sprød og gylden.
  • Når pizzaen er færdigpyntes den af med escarole salat.

Velbekomme!