
Broccolisuppe med sprød bacon
- 4 personer
Ingredienser
- 125 g Tulip Bacon i skiver
- 2 kartofler
- ½ porre
- 1 spsk. smør
- 300 g broccoli
- 7 dl vand
- 1 bouillonterning, vegetarisk eller kylling
- 1 dl fløde
- Salt og sort peber
Sådan tilbereder du retten
- Start med at skære baconen i mindre stykker og steg det sprødt på en pande uden fedtstof. Læg derefter baconen på et stykke køkkenrulle og lad det suge det overskydende fedt.
- Skræl dernæst kartoflerne, riv porrerne og skær broccolien ud i mindre buketter.
- Varm derefter en gryde op og tilsæt smørret, steg porren til den er blød, i ca. et minuts tid. Tilsæt dernæst kartofler, broccoli og hæld vand og bouillon i. Kog grøntsagerne og væden under låg i cirka 10-15 minutter, indtil grøntsagerne er bløde.
- Blend derefter suppen til den er jævn og hæld fløden i. Lad suppen koge op og smag til med lidt salt og peber
- Server til sidst suppen med den sprøde bacon.
Tips
Prøv for eksempel broccolisuppen med et lækkert flettet baconbrød, der sagtens kan dyppes i den lune suppe.