Salat

Leder du efter gode opskrifter på salater til frokost? Her finder du opskrifter på fyldige salater, der udgør et sundt og nærende måltid i sig selv og grønne salater til frokostbordet, som du kan servere sammen med varme og kolde retter. Lad dig inspirere af vores mange opskrifter på lækre frokostsalater.

Fyldige salater til madpakken

Forbered en lækker og forfriskende madpakke med salater, der både stiller sulten, smager skønt og holder dit blodsukker stabilt. Ifølge De officielle Kostråd skal vi spise flere grøntsager og frugter, og her passer salaten godt ind i billedet. Sørg for at kombinere med en fornuftig balance af kulhydrater, protein og fisk, så du får du et komplet måltid med den rette næring, mineraler og vitaminer.

 

Vi anbefaler, at du pakker dressingen til din salat i en lille separat container, så salaten ikke bliver kedelig, inden du skal spise den.

 

Få opskrifter på salater til madpakken

Lækre salater til frokostbordet

Får du gæster eller skal du blot forberede et frokostbord, er det altid lækkert med en frisk salat til at balancere de mere tunge varme retter, rugbrød og pålæg. Du kan eksempelvis lave broccolisalat med bacon, salat med æg og bacon, caesarsalat eller en speltsalat.

Pålægssalater til sandwich og rugbrødsmadder

Forkæl dig selv med en lækker pålægssalat til frokosten. Du kan eksempelvis prøve vores opskrift på hjemmelavet skinkesalat eller æggesalat med bacon. Brug pålægssalaterne på en lækker rugbrødsmad eller i en sandwich.

Få flere idéer til frokost

Mangler du idéer til frokosten i hverdagen eller til det helt store frokostbord? Så lad dig inspirere af vores mange opskrifter til det mest populære frokostkategorier: