Kold nudelsalat med kylling
- 20 min.
- 1 person
Ingredienser
Nudelsalat- 60 g nudler
- 1 spsk. sojasauce
- 1 tsk. akaciehonning
- ½ lime
- 40 g Tulip Pålækker Kyllingefilet
- 1 gulerod
- ¼ gul peberfrugt
- ¼ agurk
- 1 dl majs på dåse
Sådan tilbereder du retten
Nudelsalat:
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
- Hæld vandet fra, og skyl dem i koldt vand. Dryp dem af i en sigte.
- Rør soja sammen med honning og limesaft. Vend nudlerne i dressingen.
Kylling og grønt:
- Skær kyllingepålæg og peberfrugt i strimler, og skræl og skær guleroden i skiver.
- Skrab kernerne ud af agurken, og skær den i skrå skiver.
- Bland grøntsagerne og kyllingen sammen med nudlerne.
- Smag til med salt og peber.
- Velbekomme!
Tips
Giv nudelsalaten et ekstra pift med toppings
Løft nudelsalaten ved at servere den med friske koriander, forårsløg, salte peanuts og frisk chili drysset på toppen. Det giver salaten et ekstra pift, der leder tankerne over på det asiatiske køkken.
Prøv også nudelsalat med roastbeef
Find mere inspiration i vores madpakkeunivers
Trænger du til et alternativ til rugbrødsmadderne i madpakken? Nudelsalat med kylling kan både spises varm og kold, og det er en af mange muligheder for at gøre madpakken lidt mere spændende. Vi har samlet et helt univers af madpakkeopskrifter til at inspirere dig.