Smørrebrød med kamsteg, rødkålssalat, appelsin og valnødder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Smørrebrød med kamsteg, rødkålssalat, appelsin og valnødder

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • Smør
  • 4-8 blade salat
  • 1 pk. Pålækker Kamsteg
RØDKÅLSSALAT
  • 150 g rødkål
  • 2 spsk. olie
  • Citronsaft
  • 1 spsk. honning
  • ½ tsk. sennep
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 appelsin
  • 20 g valnødder
Print opskrift

Smørrebrød med kamsteg og frisk rødkålssalat giver dig mulighed for at nyde de dejlige smage fra julebordet året rundt.

Tulip Pålækkers kamsteg er kogt ved lav temperatur i flere timer, hvilket sikrer en god smag, og gør det nemt at lave et lækkert stykke smørrebrød.


Sådan tilbereder du retten

Bag dit eget rugbrød, eller brug dit foretrukne færdiglavede rugbrød.

Rødkålssalat med appelsin og valnødder

  • Olie, citronsaft, honning og sennep røres sammen og smages til med salt og peber.
  • Hak rødkål fint, og vend den i dressingen.
  • Pil appelsinen, og skær den i små stykker.
  • Vend appelsinstykkerne i rødkålssalaten.
  • Hak valnødderne, og drys dem over rødkålssalaten.

Smørrebrødet samles:

  • Smør rugbrødet med smør.
  • Skyl salaten, og placér et salatblad og to skiver kamsteg på hver skive rugbrød.
  • Anret rødkålssalaten oven på smørrebrødet.
  • Velbekomme!


Tips

Serveringsforslag:

Er du mere til det helt klassiske smørrebrød med kamsteg, kan du bytte den friske rødkålssalat ud med syltet rødkål, agurkesalat og en skive frisk appelsin.

Lav et snit i appelsinskiven fra midten og ud til kanten, så den kan twistes og give smørrebrødet høje.

Få flere opskrifter på smørrebrød