
Pindemadder med hamburgerryg og ost
- 15 min.
- 1 person
Ingredienser
- 3 skiver fuldkornsrugbrød
- 3 træspyd
- 20 g goudaost
- 3 stykker grøn peberfrugt
- 3 skiver Tulip Pålækker Hamburgerryg
Sådan tilbereder du retten
Sådan laver du pindemadder med hamburgerryg og ost:
- Skær rugbrød, grøn peberfrugt og ost i tern.
- Fold hamburgerryggen sammen, og placér det ovenpå de små stykker rugbrød sammen med ostestykkerne og tern af peberfrugt.
- Luk af med endnu et stykke rugbrød, og stik et træspyd i gennem, for at holde det hele på plads.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Prøv også at lave de små hapsere med kyllingepålæg, leverpostej eller rullepølse.
Inspiration til madpakken
Mangler du nye idéer til madpakken? Find dine nye madpakkehits i vores store inspirationsunivers med opskrifter på blandt andet sandwich, salater og wraps.