BLIV

LEVERPOSTEJS-

INFLUENCER


I Danmark spiser vi flere millioner leverpostejsmadder om året. Men på Instagram ser vi ikke andet end avokadomadder og hummus. Hvad er der blevet af vores allesammens leverpostejsmad? Vi kan ikke finde mere end 344 billeder med #leverpostejsmad. Det må vi lave om på!


Lad os stå sammen om at dele vores kærlighed til leverpostejsmaden. Og give den alle de billeder den fortjener. Det er lige meget om du spiser den med rødbeder, agurker, remoulade eller noget helt fjerde. Så længe du deler dine leverpostejsbilleder med #leverpostejsmad.

 

Vi har brug for dig

SE FILM

TULIP PÅLÆKKER EKSTRA GROV LEVERPOSTEJ

- lækker grov tekstur, samme gode smag -

Tulip Pålækker Ekstra Grov Leverpostej har selvfølgelig al den gode smag du kender fra vores klassiske grovhakkede, den er bare mere grov, så den har fået sin helt egen kant og karakter, der klæder enhver god skive brød.

Læs mere om den nye leverpostej her

 

SMØRBARE SMAGSOPLEVELSER

Tulip leverpostejer producerer vi på vores to fabrikker i Danmark, og det har vi faktisk gjort i mere end 90 år. Så man kan med rette sige, at vi har rigtig god erfaring med nogle af danskernes absolutte favoritter. Vi kalder dem smørbare smagsoplevelser.

Tulip Pålækker leverpostejer er ægte dansk håndværk rørt af gode råvarer efter originale opskrifter. De ser ud og smager præcis som den gode leverpostej, de er – og de passer perfekt til både madpakken og frokostbordet.​

Tulip leverpostejer har samlet en masse inspiration til, hvordan du kan sætte postej på menuen til en vellykket hverdag eller weekend – for det behøver slet ikke være kedeligt at servere kold mad… tværtimod!

GØR DIN LEVERPOSTEJSMAD MERE INSTA-WORTHY

Måske tænker du ikke levepostej, når du skal vise verden hvad du spiser på Instagram. Men med det rigtige tilbehør kan du forvandle din leverpostejsmad til en ren like-magnet. Prøv f.eks med lidt hjemmelavet rødbedekompot og bacon, eller asier og fintrevet rødkål. Som leverpostejs-influencer er mulighederne uendelige. Prøv nogle af vores opskrifter og se vores leverpostejsvarianter. Så burde du være klar til at skyde karrieren i gang.