Smørbare smagsoplevelser

Tulip leverpostejer producerer vi på vores to fabrikker i Danmark, og det har vi faktisk gjort i mere end 90 år. Så man kan med rette sige, at vi har rigtig god erfaring med nogle af danskernes absolutte favoritetter. Vi kalder dem smørbare smagsoplevelser.

Tulip leverpostejer har samlet en masse inspiration til, hvordan du kan sætte postej på menuen til en vellykket hverdag eller weekend – for det behøver slet ikke være kedeligt at servere kold mad… tvært imod!


Tulip er Danmarks ældste brand.
I mere end 100 år har vi været med ved spisebordet og inspireret mennesker verden over til at mødes omkring dagens måltider.
Tulip - Enjoy Together.

Tulip Pålækker Leverpostej

Tulip Pålækker leverpostejer er ægte dansk håndværk rørt af gode råvarer efter originale opskrifter. De ser ud og smager præcis som den gode leverpostej, de er – og de passer perfekt til både madpakken og frokostbordet.

Økologisk leverpostej

Tulip Økologisk Leverpostej er fremstillet af økologiske grise og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. De findes i to varianter, som bygger videre på vores stolte traditioner inden for leverpostej.

Tulip Økologisk Bacon leverpostej  (1)

Tulip Økologisk Bacon leverpostej

Tulip Økologisk Bacon Leverpostej er fremstillet af økologiske grise og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Den bygger videre på vores stolte traditioner inden for baconleverpostej og har en god og dejlig smag af bacon.