Sandwichbolle med leverpostejmed syltede rødbeder og cornichons

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sandwichbolle med leverpostejmed syltede rødbeder og cornichons

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. hjemmebagte sandwichboller
  • 120 g Tulip Grov Leverpostej
  • 30 g frisk grønkål
  • 4 skiver syltede rødbeder
  • 4 stk. cornichoner
Madpakketilbehør
  • 2 mandariner
  • 100 g gulerodsstave
Print opskrift

Gør madpakken nem og velsmagende med en leverpostejssandwich. Brug en hjemmebagt sandwich med Tulip Grov Leverpostej, og tilsæt farve og ekstra smag med syltede rødbeder, frisk grønkål og cornichoner.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Skær sandwichbollerne i halve, og kom Tulip Grov Leverpostej på underbollerne.
  • Snit grønkålen meget fint, og kom det på leverpostejen. Top med rødbede og cornichons.
  • Luk sandwichbollerne, og pak dem passende ind i madpakkepapir.
  • Læg bollerne i madkasser sammen med madpakketilbehøret.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Sandwich med leverpostej er en nem madpakke, som kan varieres på mange måder med dit valg af brød og ved at toppe med din yndlingsfyld. Foruden syltede rodfrugter smager leverpostej dejligt med ristede eller syltede løg. Sprød bacon er en klassiker, som altid passer godt sammen med leverpostej. 

Se hvordan du steger bacon sprødt

Få inspiration til madpakken

Hvad skal vi finde på til madpakken? Ofte tyer vi til det samme, men selv små variationer gør det sjovere at åbne madkassen. Er du vild med leverpostej, frikadeller eller andet pålæg, så husk at sætte det sammen med forskelligt brød, grønt og andet tilbehør.

Få flere idéer til madpakken