Sandwichbolle med leverpostejmed syltede rødbeder og cornichons
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 stk. hjemmebagte sandwichboller
- 120 g Tulip Grov Leverpostej
- 30 g frisk grønkål
- 4 skiver syltede rødbeder
- 4 stk. cornichoner
- 2 mandariner
- 100 g gulerodsstave
Sådan tilbereder du retten
- Skær sandwichbollerne i halve, og kom Tulip Grov Leverpostej på underbollerne.
- Snit grønkålen meget fint, og kom det på leverpostejen. Top med rødbede og cornichons.
- Luk sandwichbollerne, og pak dem passende ind i madpakkepapir.
- Læg bollerne i madkasser sammen med madpakketilbehøret.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Sandwich med leverpostej er en nem madpakke, som kan varieres på mange måder med dit valg af brød og ved at toppe med din yndlingsfyld. Foruden syltede rodfrugter smager leverpostej dejligt med ristede eller syltede løg. Sprød bacon er en klassiker, som altid passer godt sammen med leverpostej.
Se hvordan du steger bacon sprødt
Få inspiration til madpakken
Hvad skal vi finde på til madpakken? Ofte tyer vi til det samme, men selv små variationer gør det sjovere at åbne madkassen. Er du vild med leverpostej, frikadeller eller andet pålæg, så husk at sætte det sammen med forskelligt brød, grønt og andet tilbehør.