
Kylling bacon sandwich
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 flute eller 2 boller (grove)
- 2 spsk. mayonnaise
- 4-8 blade hovedsalat
- ½ tomat
- ¼ agurk
- ½ pk. Tulip Pålækker Kyllingebryst
- ½ pk. Tulip Stegt Bacon i skiver
- ¼ rødløg
- 20 g skæreost
Sådan tilbereder du retten
- Skær bollen over, og smør den med mayonnaise.
- Skyl grøntsagerne, og skær tomater, agurk og rødløg i skiver.
- Placér salat, tomat og agurk på underbollen.
- Kom kyllingebryst og bacon ovenpå efterfulgt af løg og ost.
- Luk sandwichen med overbollen.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag:
Prøv også at lune brødet med mayonnaise, kylling, bacon og ost i ovnen, så osten smelter. Tilføj de friske grøntsager, og sæt tænderne i en luksusudgave af en kylling bacon sandwich.