Mini clubsandwichmed kylling, bacon og grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mini clubsandwichmed kylling, bacon og grønt

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. karrypulver
  • 0,5 løg
  • salt
  • Friskkværnet peber
  • 4 skiver groft toastbrød
  • 4 blade salat, egeløv
  • 1 tomat
  • 0,25 agurk
  • 40 g Pålækker Kyllingefilet
  • 20 g Tulip Færdigstegt bacon
  • Tandstikker
Print opskrift

Fremgangsmåde

Rør mayonnaise op med karry, finthakket løg, salt og peber. Smør karrymayonnaise på alle brød.

Kom krølsalat på to af brødene, derefter tomat og agurk i skiver. Top op med kyllingefilet og et stykke bacon på hver sandwich og luk med de sidste brød.

Skær eller stik sandwichene ud og hold dem sammen med tandstikker.

Sliced pålæg  (2)

Kylling med peberkant

Til Pålækker Kyllingefilet bruger vi udelukkende kyllingefilet af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. Under kogningen udvikler kødet sine fine smagsnuancer.Vi slutter af med at rulle kyllingefileten i en specielt udvalgt peberblanding. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.