
Mini clubsandwich med kylling, bacon og grønt
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
Karrydressing- 2 spsk. mayonnaise
- 1 tsk. karrypulver
- ½ løg
- Salt
- Friskkværnet peber
- 4 skiver groft toastbrød
- 4 blade salat
- 1 tomat
- ¼ agurk
- 40 g Tulip Pålækker Kyllingefilet
- 20 g Tulip Færdigstegt bacon
- Evt. træspyd
Sådan tilbereder du retten
Sådan laver du mini club sandwich:
- Rist toastbrødet, så det bliver sprødt og gyldent.
- Rør mayonnaise op med karry, finthakket løg, salt og peber.
- Skær tomaten og agurken i skiver.
- Smør karrydressingen på alle toastbrød.
- Kom krølsalat, tomat og agurk på to af brødene.
- Tilføj kyllingefilet og bacon, og luk sandwichen med endnu en skive toastbrød.
- Skær club sandwichen ud til pindemadder, og stik et træspyd i gennem for at holde det hele på plads.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Prøv også at lave club sandwich med coleslaw.