
Club sandwich med coleslaw
- 40 min.
- 1 person
Ingredienser
BACON- 3 skiver bacon, ca. 50 g
- Olie
- 50 g kyllingefilet skåret i mindre stykker (kalkunkød kan også bruges)
- Bacon-stegefedt
- 1,5 skiver sandwichbrød
- 0,5 tomat
- Salatblade, f.eks. små spinatblade
- Mayonnaise efter smag
- 300 g hvidkål
- 1 stor gulerod
- 1 æble
- 0,5 dl mayonnaise
- 0,5 dl creme fraiche
- 0,5 spsk. vineddike
- 1 tsk. dijonsennep
- 1,5 tsk. sukker
- Salt
- Friskkværnet peber
- Køkkenrulle
Sådan tilbereder du retten
Bacon
- Steg baconskiver på en varm pande til de er sprøde og gyldne.
- Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle. Stil til side.
Club sandwich
- Steg kyllingefilet i baconfedt 6-7 minutter på hver side, indtil kødet er gennemstegt.
- Rist to skiver sandwichbrød på en tør grillpande eller i en brødrister. Skær dem over diagonalt.
- Skyl og skær tomat i skiver.
- Skyl salatblade. Kom salatblade på den første halve skive toastbrød.
- Læg stegte stykker kylling ovenpå. Kom en klat mayonnaise på.
- Læg endnu en halv skive ristet brød på. Fordel de stegte baconskiver.
- Læg tomatskiver ovenpå sammen med en klat mayonnaise.
- Slut af med det sidste stykke brød.
Coleslaw
- Skyl og finsnit hvidkål.
- Skyl og riv gulerod.
- Skyl, skræl og riv æble.
- Rør mayonnaise og creme fraiche med eddike, dijonsennep og sukker.
- Smag til med salt og peber.
- Servér Club Sandwich med coleslaw.
- Velbekomme!
Serveringstips
Sandwich er ikke kun forbeholdt frokost og picnics. Serverer du en sandwich med pommes frites, har du et lækkert og mættende måltid. Du kan eventuelt prøve at lave dine egne pommes frites i ovnen.
Start med at skrælle kartofler. Skær dem derefter i lige store pommes frites. Lad kartoflerne trække i koldt vand i mindst 30 minutter – det giver et sprødere resultat. Tør dem omhyggeligt, og fordel på en bageplade med bagepapir. Tilsæt olie og salt, og fordel det godt. Bages i ovnen ved 200 grader i cirka 35 minutter.