ALLE BACONEERS DERUDE, FOREN JER!

Baconeer


Der er dem, der kan lide bacon, og så er der Baconeers. Kulinariske pionerer og skabere af sprødstegte genistreger. En Baconeer ved, at enhver forret, dessert og alt derimellem smager bedre med Tulip bacon. Og for en Baconeer, er der ikke er noget finere end at dele deres lidenskab og viden. Baconeer er en ny definition, der skal bringe stolthed og samvær for alle baconelskere derude. Vi tror på, at der er en Baconeer i os alle, det er bare et spørgsmål om at træde ud i det sprøde.

Se vores Baconeer film!

Ligesom du vil stege vores bacon igen og igen og igen, så vil du se vores film igen og igen og igen.

Bacon

HVORDAN BLIVER DU BACONEER?

En ægte Baconeer elsker bacon, og det første skridt er at tilberede perfekt sprød bacon. Vi guider dig gennem de mest populære måder at tilberede bacon på.

Tulip Bacon Skiver

Tulip Bacon Skiver

Røget over bøgeflis, efter principper der går mere end 100 år tilbage

Tulip Original Bacon er lavet af bryst af gris. Først salter vi kødet, hvorefter vi røger det over bøgeflis, så du får en intens smagsoplevelse. Vi skærer herefter den røgede bacon i passende skiver. Skiverne er perfekte til at svøbe omkring dit yndlingskød, fisk eller grønt. Prøv også Tulip Original Bacon i salater, gryde- eller pastaretter. Kombinationen af mere end 100 års erfaring, gode råvarer, den rette smag af salt og røg er altafgørende for den særlige kvalitetsoplevelse, som du får med Tulip Bacon.

Se produkt

En Baconeer ved det!

En Baconeer er nysgerrig og forstår at nyde både hverdag og fest. Læs, duft og smag visdommen!