Tulip Bacon

Bacon specialisten siden 1912

Bacon inspiration

 

På denne side kan du finde inspiration med Tulip Bacon herunder tips til at stege bacon samt opskriftsamlinger med masser af bacon. Find blandt andet opskrifter med æg og bacon, bacon tapas samt bacon klassikere.

Du kan også lære mere om røgning af bacon samt læse om Tulip Bacons historie.

Nyheder fra Tulip Bacon

 

I LOVE BACON-puslespil

Spil med her

 

Nyhed: Tulip Stegt Bacon

Klar til brug direkte fra pakken til bl.a. salater, sandwich eller tærter

 

Hvordan griller man bacon?

Find guiden her

Sæsonaktuelle bacon opskrifter

Champignon pizza
Kyllingesalat
Mini baconflutes
Barbecue bacon-hjortespyd
Stegt kål med bacon
Snobrød med bacon
Kartoffelpizza
Kebab bacon-rejer
Asparges med baconvinaigrette

 

Tips & tricks fra Tulip Bacon

 

Vi guider dig til alt fra korrekt stegning af bacon til, hvordan du laver forskellige retter med bacon som vigtig ingrediens.

Find inspiration på vores YouTube playliste.

Tulip Bacon - til enhver lejlighed

7.png

 

Bacon gennem tiden

Vidste du, at Tulip var det første varemærke registreret i Danmark? Eller at der i 2009 blev udviklet et vækkeur, der vækker dig med duften af bacon fremfor lyd? Her kan du læse meget mere om Tulip Bacons historie, lige fra den første pakke skiveskåret bacon, frem til i dag.

God fornøjelse!

Læs mere





Vi går op i røg!

Røgning har været brugt til konservering af fødevarer gennem årtusinder. Metoden opstod, da man fandt ud af, at det saltede kød, der hang over ildstedet, holdt sig markant bedre end ellers.

Læs mere

Untitled-1.png (1)
Bacon specialisten siden 1912

Bacon er en af de madvarer, de fleste mennesker forbinder med Danmark, og siden 1909 har Tulip-mærket været ensbetydende med bacon af høj kvalitet. Begrebet Danish Bacon er derfor kendt vidt og bredt.
Tulips nok mest kendte baconvariant er vores klassiske skiveskårne bacon. Udover denne producerer Tulip en række specialvarianter såsom bacontern, frilandsgrisbacon, kalkunbacon, tørsaltet bacon og forstegt bacon både i skiver og i delikate små bits.

Tulip Bacon er skåret af brystflæsk, saltet og røget over bøgeflis efter principper, der går mere end 100 år tilbage. Tulip Bacon er velegnet i enhver ret. Brug Tulips delikate baconskiver på leverpostej, rundt om tournedos eller til lave en æg og bacon brunch. Tulips Bacon Tern er delikate til fisk, på salat eller pizza. På denne side finder du baconopskrifter til enhver lejlighed, stegetips, indblik i Tulip Bacon’s historie og sortiment samt informationer om røgemetoder af bacon. Du kan hente inspiration til hvordan du kan bruge de forskellige bacon-typer her på hjemmesiden hvor der er masser af klassiske opskrifter.

Velbekomme