EN BACONEERS HJEM

EN BACONEER ER EN PERSON, DER ER DEDIKERET TIL BANEBRYDENDE BACON STORHED. DE BEKYMRER SIG OM SPRØDHED, SMAG OG AROMA. TULIP DELER DEN PASSION OG ØNSKER AT ÆRE DEN. DERFOR HAR VI SKABT DET PERFEKTE FORUM FOR VORES BACONEERS, OG VI HÅBER, DU VIL NYDE DET!

Tulip Bacon tykkere skiver, 2 pk.

Tulip Bacon tykkere skiver, 2 pk.

2 pk.

Tulip Original Bacon i tykkere skiver er lavet af bryst af gris. Først salter vi kødet, hvorefter vi røger det over bøgeflis, så du får en intens smagsoplevelse. Den røgede bacon skæres i tykkere skiver end klassisk bacon, og er ideel til dig, der elsker smagen af bacon. Selv om skiverne er tykke, kan du let stege dem sprøde i ovnen eller på panden. Tykkere skiver er særlig velegnede til brunch og til æggekage. Kombinationen af mere end 100 års erfaring, gode råvarer, den rette smag af salt og røg er altafgørende for den særlige kvalitetsoplevelse, som du får med Tulip Bacon.

Se produkt

EN VERDEN AF BACON

Bliv inspireret, lær noget nyt eller bare ha’ det sjovt
Flere sprøde baconopskrifter
Find den underholdning, du ønsker
Kunsten at stege bacon
med Tulip Bacon

 

Tips & tricks fra Tulip Bacon

 

Vi guider dig til alt fra korrekt stegning af bacon til, hvordan du laver forskellige retter med bacon som vigtig ingrediens.

Find inspiration på vores YouTube playliste.

Bacon er en af de madvarer, de fleste mennesker forbinder med Danmark, og siden 1909 har Tulip-mærket været ensbetydende med bacon af høj kvalitet. Begrebet Danish Bacon er derfor kendt vidt og bredt.
Tulips nok mest kendte baconvariant er vores klassiske skiveskårne bacon. Udover denne producerer Tulip en række specialvarianter såsom bacontern, frilandsgrisbacon, kalkunbacon, tørsaltet bacon og forstegt bacon både i skiver og i delikate små bits.

Tulip Bacon er skåret af brystflæsk, saltet og røget over bøgeflis efter principper, der går mere end 100 år tilbage. Tulip Bacon er velegnet i enhver ret. Brug Tulips delikate baconskiver på leverpostej, rundt om tournedos eller til lave en æg og bacon brunch. Tulips Bacon Tern er delikate til fisk, på salat eller pizza. På denne side finder du baconopskrifter til enhver lejlighed, stegetips, indblik i Tulip Bacon’s historie og sortiment samt informationer om røgemetoder af bacon. Du kan hente inspiration til hvordan du kan bruge de forskellige bacon-typer her på hjemmesiden hvor der er masser af klassiske opskrifter.

Velbekomme