5DjxkonWooM

Kålsalat med mormor dressing, kartofler og bacon svøbt kyllingebryst

Se opskriften her

jsExOjBI42c
n_MpbCjIxLo

Chili Bacon Poppers

Se opskriften her








Tulip Bacon i skiver tilberedes af brystflæsk, der først saltes, hvorefter det tørres og røges over bøgeflis, til smagen er perfekt.

Brug bacon til dine røræg, på din leverpostej, oven på omeletten eller - hvis det skal være endnu finere – rundt om din tournedos.

I denne pakke er baconskiverne pakket med kontrolleret atmosfære, så det er meget nemmere for dig at skille skiverne ad. Derudover har vi givet den lidt mere røg, så du får endnu bedre smag af bacon.

Bacon i skiver 3-pak CA-pakning
zoTVydtuV8c

Alt det gode bacon fra Tulip

Bacon er en af de madvarer, de fleste mennesker forbinder med Danmark, og siden 1909 har Tulip-mærket været ensbetydende med bacon af høj kvalitet. Begrebet Danish Bacon er derfor kendt vidt og bredt.
Tulips nok mest kendte baconvariant er vores klassiske skiveskårne bacon. Udover denne producerer Tulip en række specialvarianter såsom bacontern, frilandsgrisbacon, kalkunbacon, tørsaltet bacon og forstegt bacon både i skiver og i delikate små bits.

Tulip Bacon er skåret af brystflæsk, saltet og røget over bøgeflis efter principper, der går mere end 100 år tilbage. Tulip Bacon er velegnet i enhver ret. Brug Tulips delikate baconskiver på leverpostej, rundt om tournedos eller til lave en æg og bacon brunch. Tulips Bacon Tern er delikate til fisk, på salat eller pizza. På denne side finder du baconopskrifter til enhver lejlighed, stegetips, indblik i Tulip Bacon’s historie og sortiment samt informationer om røgemetoder af bacon. Du kan hente inspiration til hvordan du kan bruge de forskellige bacon-typer her på hjemmesiden hvor der er masser af klassiske opskrifter.

Velbekomme