Alle bacon

Få 3 ens trøjer og vind en Xmas bacon sweater

Få 3 ens trøjer og vind en Xmas bacon sweater

3

Forsøg tilbage

For at deltage skal du acceptere konkurrencebetingelserne
Acceptér konkurrencebetingelser

Vind en flot Xmas Bacon sweater

3

Forsøg tilbage

DU VANDT DESVÆRRE IKKE DENNE GANG...

Men spil med igen i morgen og måske er du heldig.

Følg Tulip bacons Facebook side og få god bacon humør, konkurrencer og spændende opskrifter.

Se mere her

Du har brugt dine 3 forsøg for i dag

Spil igen imorgen og måske du er heldig

Følg Tulip bacons Facebook side og få god bacon humør, konkurrencer og spændende opskrifter.

Se mere her

STORT TILLYKKE, DU VANDT

Du fik 3 ens Xmas Bacon sweater og har derfor vundet et eksemplar af denne eftertragtede bacon sweater. Indtast venligst dine kontaktoplysninger, så vi kan sende gaven til dig.

Tak for din deltagelse

Vi sender din pakke hurtigst muligt. Hvis du ikke har modtaget
din præmie indenfor 3 uger, så kontakt os på Facebook.

Følg Tulip bacons Facebook side og få god bacon humør, konkurrencer og spændende opskrifter.

Se mere her

Konkurrencebetingelser:

KONKURRENCE 1: VIND EN XMAS BACON-SWEATER - ENARMET TYVEKNÆGT

Vi udlodder 20 x Xmas bacon-sweatre til 20 heldige vindere (2 vindere hver uge). Konkurrencen afholdes på Tulip Bacons website tulip.dk/tulipbacon. Konkurrencen er ikke købsbetinget, og konkurrenceperioden varer fra 29.10.2018 t.o.m. 21.12.2018

DELTAGELSE

Du har vundet, når du har ramt jackpot og fået 3 x Xmas bacon-sweatre på linje. Du kan deltage i konkurrencen 1 gang om dagen i konkurrenceperioden, og du har 3 ’spinning’ forsøg hver gang. Har du fået jackpot, skal du skrive dine kontaktoplysninger i formularen, så vi kan kontakte dig og sende præmien afsted til dig. Alle, der rammer jackpot, får præmien leveret direkte. Du skal være logget ind på Facebook for at deltage. Vinderen findes gennem tilfældig lodtrækning og kan forvente at blive kontaktet senest 1 uge efter, at konkurrencen er slut. Vinderen giver samtidig samtykke til at hans/hendes navn offentliggøres på Tulip Bacons Facebookside og kontaktes direkte på Facebook i en privat besked. Såfremt vinderen ikke svarer på tilsendte besked indenfor 5 dage fra afsendelse, mister han/hun retten til præmien, og en ny vinder udpeges af Tulip Food Company. Har du vundet, men mod forventning ikke modtaget præmien inden for 2 uger, kan du kontakte os direkte i en privatbesked på Facebook. Deltagere i konkurrencen skal være bosat i Danmark.

KONKURRENCE 2: Del et billede af dig selv i din yndlings Xmas sweater i kommentarfeltet på FB

Vi udlodder 1 x Xmas Bacon sweater i vilkårlig størrelse til én heldig vinder fordelt på 1
konkurrence afholdt på Tulip Bacons Facebook side www.facebook.dk/tulipbacon. Konkurrencen starter søndag d. 2. november 2018 og slutter søndag d. 9. november 2018. Du deltager ved at dele et billede af dig selv i din yndlings Xmas sweater i kommentarfeltet på FB under konkurrencen. Du kan deltage én gang pr. konkurrence. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Deltagelse: Du kan deltage i konkurrencen på www.facebook.dk/tulipbacon. Du skal være logget ind på Facebook for at deltage, sådan at vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Vinderen findes gennem tilfældig lodtrækning. Der udtrækkes 1 vinder i konkurrencen blandt alle deltagere, og vinderen kan forvente at blive kontaktet senest 1 uge efter, at konkurrencen er slut. Vinderen offentliggøres her på siden og kontaktes direkte på Facebook i en privat besked, hvor vedkommende vil blive anmodet om at sende kontaktoplysninger (adresse og telefonnummer) til brug for fremsendelse af præmien. Såfremt vinderen ikke svarer på tilsendte besked indenfor 5 dage fra afsendelse, mister han/hun retten til præmien, og en ny vinder udpeges af Tulip Food Company. Præmie: Der udloddes én gevinst bestående af 1x Xmas bacon sweater. Ansatte hos Tulip Food Company og Danish Crown kan ikke deltage i konkurrencen. Præmien har en værdi af 250 kr. Deltagere i konkurrencen skal være bosat i Danmark.

ANSVAR

Deltagelse i konkurrencen, brug af sitets funktioner samt materiale og informationer i det hele taget sker på eget ansvar. Tulip Food Company fraskriver sig ethvert ansvar i forhold til tab og/eller ændringer i brug.

TVIVL ELLER UENIGHED

I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være Tulip Food Company, der fastlægger fortolkningen og afgør spørgsmålet efter eget skøn. Der kan ikke i den anledning eller i øvrigt på grundlag af konkurrencens gennemførelse gøres erstatningskrav gældende mod Tulip Food Company, som forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende regler.

PERSONOPLYSNINGER

Tulip Food Company overholder persondataloven. De kontaktdata, der opgives, behandles fuldt fortroligt, og oplysningerne videregives ikke til tredjepart. De opgivne oplysninger bliver kun anvendt med henblik på din deltagelse i konkurrencen. Konkurrencen afholdes af Tulip Food Company, og afgivelse af information gives kun til Tulip Food Company jf. www.tulip.dk/om-tulip/persondatapolitik.

SAMTYKKE HVIS DU ER UNDER 15 ÅR

Er du under 15 år, skal dine forældre eller værge give samtykke til, at du deltager i konkurrencen. Samtykke skal foreligge inden deltagelse.

Teksten: “Jeg giver hermed mit samtykke til, at mit barn deltager, og at Tulip Food Company offentliggør mit barns fulde navn på www.facebook.com/tulipbacon, såfremt barnet vinder.” sendes skriftligt og underskrevet til nedenstående adresse.

KONTAKT
Tulip Food Company
Tulipvej 1
8940 Randers
SV 89105000

Konkurrencen er ikke associeret med eller sponsoreret af Facebook.

I hele jule perioden vil vi gerne forkæle alle bacon fans, og give jer chancen for at vinde jeres helt egen Xmas Bacon strik. Spil en-armet-tyveknægt.

Få tre ens trøjer og vind en lækker Xmas bacon sweater.

5DjxkonWooM

Kålsalat med mormor dressing, kartofler og bacon svøbt kyllingebryst

Se opskriften her

jsExOjBI42c
n_MpbCjIxLo

Chili Bacon Poppers

Se opskriften her
Tulip Bacon i skiver tilberedes af brystflæsk, der først saltes, hvorefter det tørres og røges over bøgeflis, til smagen er perfekt.

Brug bacon til dine røræg, på din leverpostej, oven på omeletten eller - hvis det skal være endnu finere – rundt om din tournedos.

I denne pakke er baconskiverne pakket med kontrolleret atmosfære, så det er meget nemmere for dig at skille skiverne ad. Derudover har vi givet den lidt mere røg, så du får endnu bedre smag af bacon.

Bacon i skiver 3-pak CA-pakning
zoTVydtuV8c

Alt det gode bacon fra Tulip

Bacon er en af de madvarer, de fleste mennesker forbinder med Danmark, og siden 1909 har Tulip-mærket været ensbetydende med bacon af høj kvalitet. Begrebet Danish Bacon er derfor kendt vidt og bredt.
Tulips nok mest kendte baconvariant er vores klassiske skiveskårne bacon. Udover denne producerer Tulip en række specialvarianter såsom bacontern, frilandsgrisbacon, kalkunbacon, tørsaltet bacon og forstegt bacon både i skiver og i delikate små bits.

Tulip Bacon er skåret af brystflæsk, saltet og røget over bøgeflis efter principper, der går mere end 100 år tilbage. Tulip Bacon er velegnet i enhver ret. Brug Tulips delikate baconskiver på leverpostej, rundt om tournedos eller til lave en æg og bacon brunch. Tulips Bacon Tern er delikate til fisk, på salat eller pizza. På denne side finder du baconopskrifter til enhver lejlighed, stegetips, indblik i Tulip Bacon’s historie og sortiment samt informationer om røgemetoder af bacon. Du kan hente inspiration til hvordan du kan bruge de forskellige bacon-typer her på hjemmesiden hvor der er masser af klassiske opskrifter.

Velbekomme