Grillede grønne asparges med bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillede grønne asparges med bacon

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 16 grønne asparges
  • 250 g Tulip Bacon, 16 skiver
  • Lidt olie til stegning/pensling
Print opskrift

Lav hurtigt lækre, grønne asparges svøbt i bacon. Læs i opskriften, hvordan aspargesene laves på enten pande, i ovn eller på grill.


Fremgangsmåde

Sådan gør du:

  • Skyl og knæk enden af aspargesene,  hvor de naturligt giver efter
  • Rul en skive bacon stramt omkring hver asparges

Tilberedning på pande:

Varm olien op i en pande eller grillpande, og steg ved medium varme til baconen er sprød og aspargesene er tilberedte. Det tager ca. 10 minutter.

Tilberedning i ovn:

Læg de baconsvøbte asparges på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg dem i en forvarmet ovn på 200 °C i ca. 15-20 min.

Tilberedning på grill:

Pensl grillristen med lidt madolie, og grill de baconsvøbte asparges indtil baconskiverne er godt sprøde.

Servér straks som en lille haps til et glas koldt hvidvin eller som tilbehør til din hovedret.

Nyhed: Tulip Stegt Bacon

Klar til brug – direkte fra pakken

Lignende opskrifter

Rødbedesalat
Hjemmerørt mayonnaise med bacon
tapasmarmelade med æble og bacon

Produkter