
Grillede grønne asparges med bacon
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 16 grønne asparges
- 250 g Tulip Bacon, 16 skiver
- Lidt olie til stegning/pensling
Sådan tilbereder du retten
Sådan gør du:
- Skyl og knæk enden af aspargesene, hvor de naturligt giver efter
- Rul en skive bacon stramt omkring hver asparges
Tilberedning på pande:
Varm olien op i en pande eller grillpande, og steg ved medium varme til baconen er sprød og aspargesene er tilberedte. Det tager ca. 10 minutter.
Tilberedning i ovn:
Læg de baconsvøbte asparges på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg dem i en forvarmet ovn på 200 °C i ca. 15-20 min.
Tilberedning på grill:
Pensl grillristen med lidt madolie, og grill de baconsvøbte asparges indtil baconskiverne er godt sprøde.
Servér straks som en lille haps til et glas koldt hvidvin eller som tilbehør til din hovedret.