Kalkun svøbt i baconmed salvie og rodfrugtsalat

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Kalkun svøbt i baconmed salvie og rodfrugtsalat

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 dl basmati ris
  • 500 g kalkunbryst
  • 2 stilke frisk salvie
  • 125 g bacon i skiver
  • 250 g gulerødder
  • 250 g persillerod
  • 1 bundt persille
  • 1 bundt dild
  • 1 tsk. estragon
  • 1 citron
  • 4 spsk. olivenolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

RIS: 
Kog risen efter anvisningen på pakken.

KALKUN I BACONSVØB: 
Skær 4 skiver af kalkunbrystet. Læg en kvist salvie på begge sider af hver kødskive, og vikl 2 skiver bacon omkring. Bind et stykke kødsnor omkring.

RODFRUGTSALAT:
Skræl gulerod og persillerod. Høvl dem i lange, papirtynde strimler med en skrællekniv.

Skyl krydderurterne, og pluk dem groft. Bland dem med rodfrugterne i en skål.

Pres saften af citronen, pisk den sammen med 2 spsk. olivenolie, og hæld det over rodfrugtsalaten. Vend grundigt rundt i salaten, og smag til med salt og peber.

SERVERING: 
Steg kalkunkødet på en pande i 1-2 spsk. olivenolie i ca. 2 minutter på hver side. Kødet skal gennemsteges.

Server med rodfrugtsalat og de kogte ris.

Andre opskrifter fra Tulip

Grøntsagsfrikadeller

med gulerodspasta, majs og krydret sauce

Hjemmelavede frikadeller

Nem og lækker grundopskrift

Pita

med Pulled Pork, tzatziki og grønsager

Produkter