Halve løg med sursøde ribs, sprød bacon og flødefyld
- 1 t. 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 løg
- 6 spsk. salt
- 60 g ribs
- 2 spsk. sukker
- 1 dl piskefløde
- 60 g bacon i tern
- 16 stilke skovsyre
Sådan tilbereder du retten
LØG:
Stil 2 upillede løg i et ovnfast fad på 3 spsk. Salt hver og bag dem ved 160 ºC i 30 min.
Afkøl herefter og halvér. Skæres 1 cm af ved roden og del løget i skaller.
RIBS:
Pil ribsene fra stilken og ”ryst” dem sammen med sukker. Lad det stå og trække i 15 min.
FLØDE:
Pisk fløden let.
BACON:
Rist Baconternene sprøde på en tør pande.
PYNT:
Anvend de adskilte løgskaller som små skåle og kom den let piskede fløde i bunden. Pynt med ribs, bacontern og skovsyre.