Halve løg med sursøde ribs, sprød bacon og flødefyld

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Halve løg med sursøde ribs, sprød bacon og flødefyld

  • 1 t. 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 løg
  • 6 spsk. salt
  • 60 g ribs
  • 2 spsk. sukker
  • 1 dl piskefløde
  • 60 g bacon i tern
  • 16 stilke skovsyre
Print opskrift

Fremgangsmåde

LØG: 
Stil 2 upillede løg i et ovnfast fad på 3 spsk. Salt hver og bag dem ved 160 ºC i 30 min.
Afkøl herefter og halvér. Skæres 1 cm af ved roden og del løget i skaller.


RIBS: 
Pil ribsene fra stilken og ”ryst” dem sammen med sukker. Lad det stå og trække i 15 min.


FLØDE: 
Pisk fløden let.

BACON: 
Rist Baconternene sprøde på en tør pande.


PYNT: 
Anvend de adskilte løgskaller som små skåle og kom den let piskede fløde i bunden. Pynt med ribs, bacontern og skovsyre.

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Wrap med rullepølse og spirer

Rejer på spyd med bacon og avocadosalat

Mexicanske wraps

med Pulled Pork, guacamole og tomat

Produkter