
Æggesalat med bacon
- 4 personer
Ingredienser
- 100 g mayonnaise
- 50 g creme fraiche
- 1 tsk. karry
- ½ stk. rød peberfrugt
- 0.25 bundt purløg
- ¼ bundt forårsløg
- 4 stk. æg
- Salt og peber
- 150 g Tulip Bacon i tern
Sådan tilbereder du retten
- Kog æg, så de er hårdkogte. Alt efter størrelse skal de have 9-11 minutter.
- Pil æggene, og lad dem afkøle i kold vand.
- Hak purløg og forårsløg fint. Skær peberfrugt i små tern.
- Opvarm en tør pande, tilsæt bacontern, og lad dem stege sprøde.
- Gør en tallerken klar med fedtsugende papir på. Læg bacontern over på tallerkenen, og lad papiret suge noget af fedtet. Sæt det til side.
- Bland mayonnaise, creme fraiche, salt, peber, karry, purløg, forårsløg og peberfrugt.
- Når æggene er nedkølet hakkes de i små tern.
- Vend til sidst hakkede æg og ¾ del af de sprødstegte bacontern i.
- Anret æggesalaten i en skål. Pynt med de resterende bacontern og evt. lidt purløg på toppen.
- Server æggesalaten på ristet brød eller i en sandwich.
- Velbekomme!
SE HVOR NEMT DET ER. VELBEKOMME:
Tips
Servering af æggesalat med bacon
Æggesalat smager skønt på alle former for brød, og du kan servere den forskelligt alt efter lejlighed. Serverer du æggesalaten på påskebordet, kan du eksempelvis servere det ovenpå en rugbrød med sild. Du kan også sagtens gøre æggesalat med bacon til en aftensmadsret ved at servere det i en sandwich eller et pitabrød.
Æggesalat med på madpakken
Spar tid og overskud i hverdagen ved at planlægge madpakker fremadrettet. Lav en ordentlig portion af denne æggesalat opskrift, når du er i gang, og server den på flere forskellige måder, så madpakken altid er spændende og varieret. Madpakken er en vigtig del af hverdagen – og det skal helst være noget, man ser frem til!