
BLT-sandwich med bacon, salat og tomat
- 30 min.
- 1 person
Ingredienser
BACON- 3 skiver Tulip Bacon, ca. 50 g
- Olie
- 100 g kyllingefilet
- Olie til stegning
- Friskkværnet peber
- 1 tomat
- 0,5 avocado
- Salat
- Mayonnaise
- 2 skiver sandwichbrød
- Køkkenrulle
Sådan tilbereder du retten
BACON:
Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne.
Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle.
KYLLING:
Steg kyllingefilet i baconfedt 6-7 minutter på hver side indtil kødet er gennemstegt.
Kværn med peber.
BLT SANDWICH:
Skyl og skær tomat i skiver.
Skær avocado midt over og fjern stenen i midten.
Skær avocadoen i strimler og træk skindet af fra spids mod spids.
Skær avocadokødet i tynde strimler.
Skyl salatblade.
Skær det stegte kyllingekød i tynde skiver.
Toast sandwichskiverne.
SERVERING:
Smør toastskiverne med mayonnaise.
Læg salatblade på den ene af toastskiverne.
Læg kyllingefiletskiverne ovenpå.
Læg baconskiverne på.
Læg tomatskiverne på.
Fordel skiverne af avocado øverst.
Læg sandwichen sammen med det sidste stykke toast og server den eventuelt skåret over og arrangeret med sticks.