
Æg og bacon
- 30 min.
- 1 person
Ingredienser
TOAST- 1 skive sandwichbrød
- 1 tomat
- 2 champignoner
- 1 tsk. olie
- 2 skiver bacon
- 1 tsk. olie
- 2 stk. små pølser, engelsk type
- 70 g baked beans fra dåse
- 1 stort æg
- Salt
- Smør
- Hakket persille
- Ketchup
- Køkkenrulle
Sådan tilbereder du retten
TOAST:
Rist en skive sandwichbrød eventuelt på en tør pande.
TOMAT & CHAMPIGNON:
Skær tomat midt over.
Børst champignoner og skær dem i halve.
Svits champignoner i fedtstof på en pande, mens der røres. Tag champignonerne fra.
BACON:
Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne.
Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle. Hæld stegefedtet fra i en skål.
Tør panden af med køkkenrulle.
PØLSER:
Steg pølser gyldne i bacon stegefedt. Vend dem undervejs.
Læg de halve tomater ved.
BAKED BEANS:
Varm baked beans i en gryde.
SCRAMBLED EGGS:
Pisk æg med et lille drys salt i en skål. Smelt smørret på en pande.
Hæld æggeblandingen på panden og rør langsomt rundt i massen, mens den størkner (blandingen skal stadig være gylden og blød).
SERVERING:
Anret pølse og baconskiver med baked beans, scrambled eggs, toast, stegte halve tomater og champignoner.
Drys eventuelt med hakket persille.
Servér med tomatketcup.