Bacon på pande

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Bacon på pande

  • 10 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Det er både nemt og lækkert at stege sin bacon på panden – og så tager det kun få minutter. Uanset om du foretrækker din bacon i skiver eller tern, guider vi dig igennem, hvordan du steger baconen knasende sprød på panden, så den er klar til at blive serveret som prikken over i’et på dit favoritmåltid.

 


Sådan tilbereder du retten

Hvordan laver man bacon på panden?

Her finder du vores videoer og trin-for-trin-guides til, hvordan man steger bacon på panden. Vi viser dig både, hvordan du steger baconskiver, og hvordan du tilbereder bacon i tern. 

  1. Læg baconskiverne på en kold stegepande og tænd kogepladen på middel varme. Du behøver ikke ekstra fedtstof på panden.
  2. Steg skiverne 3-4 minutter på hver side. Husk at holde godt øje med baconskiverne undervejs, da alle pander og kogeplader er forskellige.
  3. Læg de færdigstegte baconskiver på et stykke køkkenrulle eller andet fedtsugende papir før du serverer.
  4. Nyd sprødstegte Tulip Baconskiver i salater, sammen med æg eller i sandwich.

Udforsk udvalget af bacon i skiver

 

Bacon i tern på panden

  1. Læg baconternene på en kold stegepande og tænd kogepladen på middel varme. Du behøver ikke ekstra fedtstof på panden.
  2. Nyd den dejlige duft af bacon, mens baconternene steger i 3-4 minutter. Husk at holde godt øje med baconternene undervejs, da alle pander og kogeplader er forskellige.
  3. Læg de færdigstegte bacontern på et stykke køkkenrulle eller andet fedtsugende papir, før du serverer.
  4. Nyd de sprøde Tulip bacontern på salater, supper eller på tærter.

Se udvalget af bacon i tern

 


Tips

Brug baconfedtet i madlavningen

Når du er færdig med at stege din bacon, behøver du ikke skille dig af med det overskydende baconfedt. Du kan nemlig gemme det og anvende det i resten af din madlavning, hvor den vil tilføre ekstra smag til retten.

Udforsk alle opskrifter med bacon

 

Steg din favoritbacon på panden

Bacon er ikke bare bacon – det kommer i mange forskellige varianter. Uanset om du foretrækker vores originale bacon eller økologiske bacon, har vi en bacon for dig i vores store sortiment, der egner sig til at blive stegt på panden. Gå på opdagelse i vores store udvalg, hvor du også finder vores Tulip Bacon i tykkere skiver, som giver dig ekstra meget af den gode baconsmag.

 

Se alle vores varianter af bacon

FAQ

Vælger du at stege bacontern, får du det bedste resultat ved at stege ternene på en tør pande ved medium varme. Hvis panden ikke er varm nok, eller der er margarine eller smør på panden, kan det være svært at stege ternene sprøde, da bacon skal have god varme for at det naturlige vandindhold i kødet fordamper, fedtet smelter, og baconet begynder at stege.

Når du tilbereder bacon på panden, skal det stege i cirka 3-4 minutter på hver side for at blive knasende sprødt. Vælger du en anden tilberedningsmetode som for eksempel stegning i mikrobølgeovn, airfryer eller ovn, vil tilberedningstiden være en anden. Uanset hvilken tilberedningsmetode, du vælger, guider vi dig med vores trin-for-trin-vejledninger.

Se alle stegeguides