Burger med baconog scamorza ost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Burger med baconog scamorza ost

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 800 g hakket oksekød
  • 125 g bacon i skiver
  • 2 tomater
  • 80 g scamorza ost
  • 4 burgerboller (grove)
  • 0,5 salathoved
  • 2 dl tomatketchup
Print opskrift

Lækker, hjemmelavede burger med sprød bacon, saftig bøf og smag af fyldig scamorza ost. 


Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING: 
Form hakket oksefars til bøffer, tryk dem flade og krydder med salt og peber. 
Steg bøfferne og baconskiverne på en grillpande eller på grillen.
Læg tomatskiver og scamorza ost på bøfferne, når det næsten er færdigstegt.



BURGEREN SAMLES:
Rist bollen på indersiden, læg salatbladene på bunden og læg derefter en baconskive ovenpå.

Læg herefter de færdige bøffer ind i bollen. Læg til sidst det andet stykke bacon på og top med lidt ketchup.

Anrettes åben på en tallerken.


Tips

Servér med sprøde pommes frites og dip.