Unghane og vagtelæg i krustademed bacon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Unghane og vagtelæg i krustademed bacon

  • 1 t. 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 lår fra unghane
  • 125 g hvedemel
  • 50 g øl (pilsner)
  • 50 g rapsolie
  • 1 tsk. havsalt
  • 200 g mælk
  • 1 æg
  • 4 vagtelæg
  • 25 g Tulip Færdigstegt Bacon
  • Frisk karse
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

UNGHANELÅR: 
Tilbered/kog unghanelårene i hønsesuppe eller bouillon. Lårene skal simre i 45 min. i suppen. Lad derefter lårene trække i suppen 30 min. indtil lårene er lunkne.


KRUSTADER: 
Bland og blend til krustaderne mel, øl, olie, salt, mælk, 1 hønseæg og lad den derefter hvile i 20 min. Steg i friture ved 170º C, på et krustadejern.

VAGTELÆG: 
Vagtelæggene kommes i kogende vand. Lad æggene koge i 3 min. og 10 sek. Æggene tages straks op og kommes i koldt vand. Pilles derefter.


SAMMENSÆTNING: 
Pil herefter kødet af benet, tilsmag med salt og peber, og anret.

Kom det pillede unghanekød, bacon og vagtelæg i krustaderne, så det står flot ud af krustaden.

Top med friskkværnet peber og karse.