
Unghane og vagtelæg i krustademed bacon
- 1 t. 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 lår fra unghane
- 125 g hvedemel
- 50 g øl (pilsner)
- 50 g rapsolie
- 1 tsk. havsalt
- 200 g mælk
- 1 æg
- 4 vagtelæg
- 25 g Tulip Færdigstegt Bacon
- Frisk karse
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
UNGHANELÅR:
Tilbered/kog unghanelårene i hønsesuppe eller bouillon. Lårene skal simre i 45 min. i suppen. Lad derefter lårene trække i suppen 30 min. indtil lårene er lunkne.
KRUSTADER:
Bland og blend til krustaderne mel, øl, olie, salt, mælk, 1 hønseæg og lad den derefter hvile i 20 min. Steg i friture ved 170º C, på et krustadejern.
VAGTELÆG:
Vagtelæggene kommes i kogende vand. Lad æggene koge i 3 min. og 10 sek. Æggene tages straks op og kommes i koldt vand. Pilles derefter.
SAMMENSÆTNING:
Pil herefter kødet af benet, tilsmag med salt og peber, og anret.
Kom det pillede unghanekød, bacon og vagtelæg i krustaderne, så det står flot ud af krustaden.
Top med friskkværnet peber og karse.