Unghane og vagtelæg i krustademed bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Unghane og vagtelæg i krustademed bacon

  • 1 t. 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 lår fra unghane
  • 125 g hvedemel
  • 50 g øl (pilsner)
  • 50 g rapsolie
  • 1 tsk. havsalt
  • 200 g mælk
  • 1 æg
  • 4 vagtelæg
  • 25 g Tulip Færdigstegt Bacon
  • Frisk karse
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

UNGHANELÅR: 
Tilbered/kog unghanelårene i hønsesuppe eller bouillon. Lårene skal simre i 45 min. i suppen. Lad derefter lårene trække i suppen 30 min. indtil lårene er lunkne.


KRUSTADER: 
Bland og blend til krustaderne mel, øl, olie, salt, mælk, 1 hønseæg og lad den derefter hvile i 20 min. Steg i friture ved 170º C, på et krustadejern.

VAGTELÆG: 
Vagtelæggene kommes i kogende vand. Lad æggene koge i 3 min. og 10 sek. Æggene tages straks op og kommes i koldt vand. Pilles derefter.


SAMMENSÆTNING: 
Pil herefter kødet af benet, tilsmag med salt og peber, og anret.

Kom det pillede unghanekød, bacon og vagtelæg i krustaderne, så det står flot ud af krustaden.

Top med friskkværnet peber og karse.

Andre opskrifter fra Tulip

Flyvende Jacob

Svinemedaljoner med bacon og grillet salat

Pizza med tomatsauce, bacon og ost

Tulip Stegt Bacon i skiver

Tulip Stegt Bacon i skiver

Klar til brug

Tulip Stegt Bacon i skiver er klar direkte fra pakken. Nyd skiverne i blandt andet salater, sandwich eller tærter.

Se produkt