Sådan steger du bacon - Tulip

Hvordan steger man bacon?

Vores senior produktudvikler Bent Olesen fortæller her, hvordan du steger vores bacon på den rigtige måde.

xt6RcMmpB9U

Sådan steger du bacon - i ovn, i mikrobølgeovn og på pande

Du kan stege dit bacon sprødt både på panden, i ovnen eller i mikrobølgeovn. Se vores produktudvikler fortæller om vores baconvarianter samt om stegning i videoen nedenfor, eller læs vores stegetips her.

  • Bacon på pande: Bacon steges sprødt i 3-4 minutter på hver side på en tør pande. Læg baconskiverne på et stykke køkkenrulle eller fedtsugende papir inden servering.
  • Bacon i ovn: Bacon steges sprødt i 10 minutter v/ 200 C på en bageplade med bagepapir. Læg baconskiverne på et stykke køkkenrulle eller fedtsugende papir inden servering.
  • Bacon i mikrobølgeovn: Steg baconskiverne i 3-4 minutter v/ 850 W effekt. Læg baconskiverne enkeltvis mellem 2 stykke køkkenrulle eller fedtsugende papir. Det giver det sprødeste resultat.

 

Vidste du: At når bacon er stegt, så det er ca. 30 % tilbage. Hvis du starter med at stege 120 g ender det ud med ca. 50 g stegt bacon. Dette skyldes, at der i bacon er en del naturlig kødsaft, som først skal fordampe, inden at baconfedtet kan smelte, og skiven dermed bliver sprød.