Sådan laver du en baconvaffel- en bacone af Tulip Bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sådan laver du en baconvaffel- en bacone af Tulip Bacon

Denne opskrift er en sjov og anderledes måde at bruge bacon på.

Fyld den sprøde bacone med  fx topping som salat eller hvis du er mere til det søde; med kugler af is.

Velbekomme.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Opvarm ovnen til 200°C
  2. Åben en pakke Tulip Bacon, tag en skive bacon og svøb den rundet om formen. Start ved bunden. Brug gerne flere skiver bacon.
  3. Sæt baconen på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i ovnen
  4. Bag dem i 15-20 minutter. Vær sikker på, at de er helt sprøde.
  5. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af i ca. 3 minutter
  6. Tag baconen af formen med en tang. Vær forsigtig, de kan være meget varme.

 


Tips

Fyld baconen med din favorit-is, sprød salat eller scrambled eggs.

Er du i tvivl om, hvordan du laver en bacone?

Se vores opskrift-video lige her:

Du kan også finde inspiration til en mindre sød version: Bacone med salat, ost og tacokrydret kød