Wraps og pitabrød til madpakken

Wraps og pitabrød er to geniale madpakkeløsninger af flere grunde. De er lette at lave, nemme at spise, og du kan fylde dem med lige den slags fyld, du har mest lyst til. Og så er det en nem vej til en masse gode, friske grøntsager. Find opskrifter og få inspiration til, hvordan du laver lækre wraps og pitabrød til madpakken her.

Tag en velsmagende genvej: Brug pålæg som fyld

Har du en rest kylling, oksekød, pulled pork eller noget helt fjerde fra aftensmaden, er det oplagt at bruge som fyld i en tortillawrap eller et pitabrød. Men du kan også gøre tilberedningen nem og bruge pålæg.

Kombiner et par skiver af din favoritpålæg med sprøde grøntsager og en cremet dressing. Så har du et fyld til din wrap eller pita lige efter din smag, som gør forventningsglæden til madpakken større – uden en masse tilberedningstid.

Se opskrifter på wraps og pita med pålæg

Tortillawraps og pitabrød til børnenes madpakker

Mangler du idéer til børnenes madpakker? Wraps og pitabrød er gode muligheder til en spændende og næringsrig frokost. Du kan inddrage børnene i forberedelserne ved at lade dem hjælpe med at bestemme fyld og lave madpakken. På den måde bliver frokosten med garanti mere spændende at spise. Prøv for eksempel et pitabrød med fyld af kylling, salat og hjemmelavet karrydressing.

Find flere børnevenlige madpakkeidéer

Hvilken tortilla er sundest?

Du får den største mæthedsfornemmelse ved at vælge en fuldkornstortilla, som indeholder flere kostfibre og vitaminer. Tortillawraps kan sagtens være en del af en sund og varieret kost, og det vigtigste er, hvad du fylder i dem. Med en solid proteinkilde og nogle næringsrige grøntsager som fyld er du sikret en sund og mættende ret.

Prøv en wrap med kylling og avocado

Kan man fryse tortillawraps?

Man kan godt fryse tortillawraps, og de kan holde sig i op til 6 måneder i fryseren. Du kan eventuelt lægge papir imellem pandekagerne eller pakke dem i portioner i fryseposer, så det er nemt at tø præcis det antal op, du skal bruge. Så kan du altid lave en lækker wrap til frokosten eller madpakken.

Få mere madpakkeinspiration

Gør madpakken til et højdepunkt

Madpakkeuniverset åbner op for en bred vifte af muligheder. Du kan gå den klassiske vej med de populære rugbrødsmadder, eller du kan tænke ud af boksen med kreative salater og friskt hjemmebag. Find inspiration blandt vores madpakkekategorier, hvor vi har samlet en masse lækre opskrifter til dig: