
Pitabrød med kylling- lige til madpakken
- 15 min.
- 1 person
Ingredienser
Pitabrød- 5 skiver Tulip Pålækker Kyllingebryst
- 1 pitabrød
- 3 blade hjertesalat
- 25 g salatost i tern
- ½ dl creme fraiche
- ½ tsk. karry
- Salt og peber
- Lidt citronsaft
Sådan tilbereder du retten
Karrydressing:
- Rør creme fraiche, karry, salt og peber sammen.
- Smag til med citronsaft.
- Pak dressingen i en boks med låg, så dressingen ikke fedter resten af madpakken ind.
Pitabrød:
- Lav hjemmelavet pitabrød, eller brug færdiglavede pitabrød til madpakken. Hvis du selv bager pitabrød, skal du lægge halvanden time ekstra til opskriften. Pitabrødene kan laves på forhånd og fryses ned.
- Skær pitabrødet åbent, og fyld det med hjertesalat samt kyllingebryst.
- Drys med salatost.
- Placér pitabrødet i madkassen sammen og friske grønsager.
- Tilføj den hjemmelavede karrydressing.
- Velbekomme!
Tips
Hvad propper man i pitabrød?
Pitabrød kan tjene som base for en bred vifte af fyld. Typisk vil man fylde pitabrødet med en form for protein, grøntsager og smørelse såsom dressing eller pesto. Med denne trio sikrer du dig selv en fuldendt smagsoplevelse med forskellige teksturer.
Fyld pitabrød med skinke, grønt og karrymayo
Flere nemme og alsidige madpakkeidéer
Mangler du mere inspiration til nye og spændende madpakker? Lad os hjælpe dig med vores alsidige madpakkeidéer og nemme opskrifter, som du lynhurtigt kan tilberede i en travl hverdag. Giv dine egne og børnenes madpakker kærlighed, og glæd alles smagsløg.