
Pitabrød med kylling- til børnenes madpakke
- 15 min.
- 1 person
Ingredienser
Pitabrød- 5 skiver Tulip Pålækker Kyllingebryst
- 1 pitabrød
- 3 blade hjertesalat
- 25 g salatost i tern
- ½ dl creme fraiche
- ½ tsk. karry
- Salt og peber
- Lidt citronsaft
- Gnavegrønt, f.eks. skoleagurk, frisk mango, cherrytomater samt tørret frugt og smoothie
Sådan tilbereder du retten
Karrydressing:
- Rør creme fraiche, karry, salt og peber sammen.
- Smag til med citronsaft.
- Pak dressingen i en boks med låg, så dressingen ikke fedter resten af madpakken ind.
Pitabrød:
- Lav hjemmelavet pitabrød, eller brug færdiglavede pitabrød til madpakken. Hvis du selv bager pitabrød, skal du lægge halvanden time ekstra til opskriften. Pitabrødene kan laves på forhånd og fryses ned.
- Skær pitabrødet åbent, og fyld det med hjertesalat samt kyllingebryst.
- Drys med salatost.
- Placér pitabrødet i madkassen sammen og friske grønsager.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag:
Byt kyllingebryst ud med eksempelvis kalkunbryst eller sandwich kylling med tomat og timian.
Se alle varianterne fra Tulip Pålækker
Idéer til madpakken
Mangler du inspiration til nye og spændende madpakker? Prøv vores nemme opskrifter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag.