
Pitabrød med skinkeMed karrymayo og grønt fyld
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 stk. pitabrød
- 2 spsk. karrymayonnaise
- 6 stk. aspargesbroccoli
- 4-6 skiver Tulip Pålækker Røget Skinke
- 4 skiver rød peber
- Frisk frugt
- Dadelkugler
Sådan tilbereder du retten
- Skær pitabrødene i halve, og læg dem til side.
- Blancher aspargesbroccoli i letsaltet vand i to min.
- Hæld vandet fra, og køl dem af under koldt rindende vand. Lad broccolistykkerne dryppe af på et rent viskestykke eller i en si.
- Smør pitabrødene på indersiden med karrymayonnaise.
- Fordel skinken i brødene sammen med stykker af aspargesbroccoli og de røde skiver af peberfrugt.
- Læg pitabrødene i en passende madkasse sammen med madpakketilbehøret.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Pitabrød er begrænsningens kunst, for der er ikke plads til alverdens tilbehør. Du kan dog nemt variere dit fyld, men hold dig gerne til maks. fem slags. Pitabrød med skinke er let at kombinere med dit yndlingsfyld – det kan eksempelvis være stegte bacontern, rødløg, tomat eller persille.
Gør det sjovere at åbne madpakken
Det kræver ofte ikke meget at lave en god madpakke. Det starter med en nem opskrift. Bliv inspireret til, hvordan du gør frokostpausen sjovere med en smagfuld madpakke med sandwich, wraps, salat, madmuffins og meget mere.
Find din næste opskrift til madpakken