Pitabrød med skinkeMed karrymayo og grønt fyld

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pitabrød med skinkeMed karrymayo og grønt fyld

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Madpakketilbehør
  • Frisk frugt
  • Dadelkugler
Print opskrift

Lad madpakken bestå af pita med skinke. Tilsæt karrymayo og grønt fyld – så har du en nem og velsmagende frokost. Servér frisk frugt og dadelkugler til. Så når madpakken godt rundt om smagspaletten med sødt, salt og bittert.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Skær pitabrødene i halve, og læg dem til side.
  • Blancher aspargesbroccoli i letsaltet vand i to min.
  • Hæld vandet fra, og køl dem af under koldt rindende vand. Lad broccolistykkerne dryppe af på et rent viskestykke eller i en si.
  • Smør pitabrødene på indersiden med karrymayonnaise.
  • Fordel skinken i brødene sammen med stykker af aspargesbroccoli og de røde skiver af peberfrugt.
  • Læg pitabrødene i en passende madkasse sammen med madpakketilbehøret.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Pitabrød er begrænsningens kunst, for der er ikke plads til alverdens tilbehør. Du kan dog nemt variere dit fyld, men hold dig gerne til maks. fem slags. Pitabrød med skinke er let at kombinere med dit yndlingsfyld – det kan eksempelvis være stegte bacontern, rødløg, tomat eller persille.

Gør det sjovere at åbne madpakken   

Det kræver ofte ikke meget at lave en god madpakke. Det starter med en nem opskrift. Bliv inspireret til, hvordan du gør frokostpausen sjovere med en smagfuld madpakke med sandwich, wraps, salat, madmuffins og meget mere.

Find din næste opskrift til madpakken