Madmuffins med spinat og hvidløgsspegepølse- til børnenes madpakke
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pk Tulip Pålækker Hvidløgsspegepølse
- 50 g babyspinat
- 140 g majs
- Hakkede græskarkerner
- Muffinsforme – både papirsforme og en fast muffinsform
- 3 æg
- 200 g hytteost
- ½ dl solsikkeolie
- 1 dl mælk
- 200 g hvedemel
- 100 g havregryn
- 2 stk. hvidløgssalt
- Kværnet peber
- 2 tsk. bagepulver
- Gulerødder
- Pekannødder
- Bærsmoothie
Sådan tilbereder du retten
- Tænd ovnen på 200°c.
- Start med at lave dejen. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål, og tilføj æg, hytteost, olie, mælk.
- Hak spinaten groft, og vend det i dejen sammen med majskerner.
- Smør dine muffinsforme i papir med olie. Kom hver papirform i en fast muffinsform for at holde på dejen. Fyld dejen i, til det er 1,5 cm fra til kanten.
- Kom to skiver hvidløgsspegepølse i hver muffin. Spegepølsen må gerne stikke lidt op.
- Drys med hakkede græskarkerner.
- Bag dem i ca. 20-25 min.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Prøv også at lave madmuffins med spinat og bacon eller skinke. Det smager også lækkert med revet ost eller feta i dine madmuffins.
Servér dine spinatmuffins med grøntsagsstave eller sammen med en fyldig salat.