
Røget rullepølseMed frisk agurkesalat og dild
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 20 g smør
- 4 skiver mørkt rugbrød
- 8 skiver Tulip Pålækker Røget Rullepølse
- ½ agurk
- 1 spsk. rapsolie
- 1 tsk. honning
- 1 spsk. æbleeddike
- Frisk dild
Sådan tilbereder du retten
- Smør brødet og fordel rullepølse derpå.
- Skræl agurken og del den på langs.
- Skrab kernerne ud med en teske, og skær agurken i skiver.
- Vend skiverne med rapsolie, honning, æbleeddike og friskplukket dild.
- Smag til med salt og peber, og anret salaten oven på rullepølsen.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag
Vil du gøre lidt ekstra ud af dit smørrebrød med rullepølse, kan du lave en luksusversion med salatblade og italiensk salat toppet med ærteskud. Vi spiser med øjnene, og derfor er det en god idé at folde rullepølseskiverne, da det giver maden mere fylde.
Pålæg er genvejen til god og nem mad
Rullepølsemaden er en elsket klassiker inden for smørrebrød. Den kan laves i et væld af variationer, og er derfor nem at få til at falde i smag. Få inspiration i vores store opskriftsamling til, hvordan du laver nem og indbydende mad med rullepølse og meget andet pålæg.