Farverig salat med quinoa og edamamebønner
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pk Tulip Pålækker Røget Mørbrad
- 100 g quinoa
- 200 g hytteost
- 100 g rød spidskål
- 200 g edamame bønner, optøet
- 20 g spirer- hvidløg/lucerne/bønne
- 10 g sort sesam
- Chili mayo efter behov
- 1 stk. grapefrugt
- 2 skeer
- Sund Snackbar
Sådan tilbereder du retten
- Kog quinoa efter forskriften på emballagen og lad det afkøle.
- Snit rød spidskål i strimler.
- Pak 2 ”to go” bowls.
- Kom kogt quinoa i hver bowl, anret i bunker med de øvrige ingredienser rundt i kanten.
- Top med foldede skiver af røget mørbrad, spirer, sort sesam og lav til sidst streger af chili mayo på tværs af hele bowlen.
- Velbekomme!
Tips
Skift mayo ud med hjemmelavet dressing
Du kan sagtens skifte chili mayo ud med andre slags dressing eller sauce. Vil du gerne have en mere neutral smag, kan du for eksempel bruge cremefraiche naturel i din quinoa salat. Du kan også gå en helt anden vej og lave din egen dressing.
Prøv en salat med bacon-karrydressing
Anret din quinoa salat i glas
Anret din salat i en bowl eller et glas. Salater i glas er en trend, og det er ikke så mærkeligt. De er nemme at tilberede, indbydende at se på og passer lige ned i tasken til frokost. Ryst blot glasset, inden du skal spise salaten – så har du en blandet salat.