Pitabrød med hamburgerryg og ærtespirer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pitabrød med hamburgerryg og ærtespirer

  • 10 min.
  • 1 person

Ingredienser

ÆRTECREME
  • 1 spsk. fromage fraise
  • 25 g grønne ærter i bælg
  • Persille
  • Salt og peber
  • Æbleeddike
PITABRØD
  • 1 grov pitabrød
  • Icebergsalat
  • Spidskål
  • 50 g Pålækker Hamburgerryg
  • 15 g feta
  • Ærtespirer
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

ÆRTECREME

Fromage fraiche vendes med de friske ærter og hakket kruspersille.

Smag til med salt og peber og evt. et par dråber æbleeddike.

PITABRØD

Lun pitabrødet og del derefter pitabrødet i to.

Fyld salat i bunden, fintsnittet spidskål og til sidst små rosetter af hamburgerryg, feta og ærtespirer.

Imellem hvert lag kommes lidt ærtecreme.