
Rugklapper med Spegepølse og avocadocreme
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 stk. rugklapper
- 8 skiver Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse
- 1 håndfuld feldsalat
- 4 stk. grønne asparges
- 6 skiver orange peberfrugt
- 1 lille avocado
- 1 tsk. citronsaft
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
- Fjern skal og kerne fra avocadoen, og mos den nænsomt i en lille skål med en gaffel. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Smør rugklapperne med avocadocremen, og læg derefter skiverne af spegepølse på underklapperen.
- Snit asparges i mundrette stykker. Top med feldsalat, asparges og skiverne af orange peberfrugt.
- Læg låg på rugklapperen. Spis den med det samme, eller pak den i madpakken sammen med madpakketilbehøret.
- Velbekomme!
Tips
Skru op for smagene med små justeringer
Med små tilføjelser kan du give dine rugklapper en ekstra smagsdimension. Prøv at tilføje syltede rødløg eller syltede agurker til fyldet – det vil tilføje en god sød og syrlig kontrast. Du kan også tilføre mere knas med pinjekerner eller ristede solsikkekerner i sandwichen.
Kan rugklapper bruges til madpakken?
Ja, absolut! Rugklapper er ideelle til madpakken, da de har en praktisk størrelse, kan fyldes med alverdens slags pålæg og holder sig friske i løbet af dagen. Du kan forberede dem om morgenen eller aftenen før, så du har en lækker frokost til dig selv eller børnene.