
Rugklapper med Spegepølse og avocadocreme
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 stk. rugklapper
- 8 skiver Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse
- 1 håndfuld feldsalat
- 4 stk. grønne asparges
- 6 skiver orange peberfrugt
- 1 lille avocado
- 1 tsk. citronsaft
- Salt og peber
- 50 g nødder efter eget valg
- 2 mandariner
Sådan tilbereder du retten
Fjern skal samt kerne fra avocadoen og mas den nænsomt i en lille skål med en gaffel. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Smør over og under på rugklapperne med avocadocremen og læg derefter skiverne af Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse på underklapperen.
Snit asparges i mundrette stykker. Top med feldsalat, asparges og skiverne af orange peberfrugt.
Læg låg på rugklapperen og pak den ind i madpakkepapir.
Kom maden i en madkasse og tilføj evt. madpakketilbehør.