Minipizza med spegepølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Minipizza med spegepølse

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Nemme små pizzaer med spegepølse, peberfrugt og frisk basilikum

Pizza er en livret, alle kan være med på. Denne nemme opskrift på minipizza med spegepølse er ingen undtagelse. Kombinationen af tomat, spegepølse, ost, peberfrugt og frisk basilikum på en sprød pizzabund resulterer i en himmelsk mundfuld – og så er opskriften perfekt til madpakken eller frokosten. 

Du kan bruge vores opskrift på pizzadej eller spare tid ved at benytte færdiglavede bunde eller pitabrød fra supermarkedet. Du kan også lave minipizzaerne om til en stor familiepizza til aftensmad.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Tænd ovnen på 250 °C varmluft.
  • Del en portion pizzadej i otte lige store portioner. Form dem til kugler, og rul hver enkelt ud på et meldrysset bord.
  • Bland tomatpuré, knust hvidløg, sambal oelek og salt sammen. Fordel tomatpuré på hver af de små pizzaer.
  • Fordel tre skiver spegepølse på hver pizza. Skær ringe af peberfrugt, og kom dem på pizzaerne.
  • Drys med revet mozzarella.
  • Bag minipizzaerne på en bagesten eller på en bageplade med bagepapir i ca. 6-8 min., til de er gyldne og sprøde.
  • Velbekomme!

 


Tips

Endnu flere idéer til pizzafyld  

Vil du gerne have mere toppings på minipizzaerne? Prøv at toppe dine pizzaer med spegepølse med en smule grøn pesto eller balsamico glaze. Grønne asparges er også et friskt indspark, der fungerer godt som topping.

Prøv pizza med squash og kartofler

Hvilken rækkefølge skal fyld på pizza?

Afhængigt af, hvilket fyld der er tale om, er der nogle tommelfingerregler for fyldets rækkefølge. Har du en form for pizzasauce, skal den på først, så den kan danne base for resten af fyldet. Herefter kommer osten, og så er det tid til at putte pålæg såsom spegepølse og peberfrugt på. Til sidst kan pizzaen toppes med krydderier som basilikum.

Find opskrifter på bagværk

Små pizzaer er et hit i madpakken 

Pizza, pizzasnegle eller pizzatwisters glæder alt sammen i madpakken. Du kan nemt variere fyldet med forskelligt pålæg, ost og smørelse. Nyd pizzaen med madpakketilbehør som frugt og grønt, en smoothie eller kiks.

Få flere idéer til madpakken