Bagværk til madpakken

Gør din madpakke til et af dagens højdepunkter med hjemmelavet bagværk, der mætter godt og forkæler dine smagsløg. Find inspiration blandt vores nemme og lækre opskrifter på bagværk, og få tips til, hvordan du gør dit bagværk til madpakken endnu mere spændende ved at bruge pålæg.

En nem og smagfuld løsning: Pålæg i bagværket

Spar tid, skab variation og forkæl smagsløgene ved at bruge pålæg i dit bagværk til madpakken. Det er nemt og praktisk, og proteinerne i pålægget giver dit måltid ekstra fylde og mæthedsfornemmelse. Du kan for eksempel bruge skiver af kalkunbryst i lækre pizzatwisters, eller du kan bruge dit yndlingspålæg i en portion smagfulde fyldte horn.

Se flere opskrifter med pålæg

 

Hvad er dit yndlingspålæg?

Ved at bruge pålæg i dit bagværk åbner du for en verden af variationer. Der er ikke nogen regler, der dikterer, hvilken slags pålæg der er den rigtige at bruge i pizzasnegle eller muffins. Du kan vælge lige den slags pålæg, du bedst kan lide. Så slip fantasien løs, og kombinér dit favoritbagværk med dit yndlingspålæg.

Madpakkeuniverset bugner af kreative løsninger

Bagværk til madpakken er en af mange måder at løfte madpakken til nye højder på. Gå på opdagelse i vores madpakkeunivers, hvor vi har samlet en række inspirerende kategorier, der viser, hvor alsidige madpakker kan være – og hvor nemt det er at gøre madpakken mere spændende:

FAQ:

For at holde hjemmebagt brød friskt så længe som muligt, skal det opbevares ved stuetemperatur et tørt sted, gerne i en plasticpose. Hvis du prikker huller i posen, mugner brødet desuden ikke så hurtigt, da hullerne sikrer, at brødet kan ånde. Du skal dog være opmærksom på, at bagværket skal være helt kølet af, før du kommer det i en pose.

Bag sunde spinat-sandwichboller

Hvis du har bagt en stor portion, der skal holde sig i længere tid end blot et par dage, kan du med fordel fryse bagværket ned. Brød kan holde sig mellem 2 og 8 måneder i fryseren alt efter, hvor højt et fedtindhold det har. Brød med mange kerner eller nødder har en kortere holdbarhedstid omkring de 2 måneder. Hvis der er tale om bagværk som pizzasnegle, pølsehorn og lignende, kan du opbevare det i fryseren i op til 2 måneder.

Få mere madpakkeinspiration