Fyldte horn med Tulip Pålækker Saltkød, spinat og feta

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fyldte horn med Tulip Pålækker Saltkød, spinat og feta

  • 2 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Pizzadej
  • 25 g gær
  • 3 dl lunkent vand
  • 500 g italiensk hvedemel type 00
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
Fyld
  • 2 pk Tulip Pålækker Saltkød
  • 25 g smør
  • 1 løg i tern
  • 200 g spinatblade
  • 100 g feta i tern
  • ¼ tsk. revet muskatnød
  • Kværnet peber
Pynt
  • Birkes
Madpakketilbehør
  • En bøtte med blandet gnavegrønt
Print opskrift

Horn kan fyldes med alverdens lækkerier, og de er samtidig nemme at bage. Godt alternativ til madpakken.

 


Sådan tilbereder du retten

PIZZADEJ: 
Rør gæren ud i lunkent vand.
Sigt mel ned i en stor skål og bland med salt.
Lav et hul i midten af melet, hæld gærvæsken og olivenolie i og bland det.
Ælt dejen glat og blød med hænderne på en meldrysset bordplade.
Lad dejen hæve 1 time et lunt sted i en tildækket skål.

FYLD:
Skær løg i tern.
Varm smør op i en gryde, sauter løg i 5 min. uden at det bruner. Kom skyllet og slynget spinat i gryden og vend det rundt til det er faldet sammen. Vend fetatern, muskatnød og kværnet peber i.
Lad blandingen køle lidt af.

Vend den hævede dej ud på et meldrysset bord, rulles ud til en rektangel på 21 x 60 cm. og ca. 0,5 cm tykkelse.
Skær dejen i 10 trekanter, kom en skive Tulip Pålækker Saltkød på hver trekant. Kom 1 spsk. af fyldet på cirka i midten. Rul hornet sammen fra den brede side mod spidsen til det ligner et horn. Kom hver horn på en bageplade med bagepapir, lad det hæve i 20 min.

Pensles med sammenpisket æg og drysses med birkes. Bages ved 200 °C i 15-18 min. til de er sprøde og gyldne. Afkøler på rist.

 


Tips

Man kan med fordel bruge andet Tulip Pålækker Pålæg som hamburgerryg, skinke, kylling, røget mørbrad og roastbeef.